Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

VPMF ,,Suvenyras“ – sidabrinė mugės firma

2016-04-22

2016 m. balandžio 20 d. Vilniaus Rotušėje  įvyko 20-oji Verslo praktinio mokymo firmų (VPMF) mugė, kurioje savo valdomas imitacines įmones, jų prekes ir paslaugas pristatė daugiau kaip 300 Lietuvos moksleivių ir studentų. Tarp jų ir VPMF ,,Suvenyras“ komanda iš Panevėžio kolegijos. VPMF ,,Suvenyras“ komandoje dalyvavo LV-14 grupės studentės – Liveta Gutauskaitė, Asta Gailiušytė ir studentės iš BA-14 grupės – Jurgita Sipavičiūtė, Evelina Kalamažnikaitė, Gabrielė Masiliūnaitė.

Mugėje buvo prekiaujama imitaciniais dailės, floristikos, kulinarijos, konditerijos, pieno ir kt. gaminiais, o taip pat papuošalais, drabužiais bei turizmo, fotografavimo, reklamos ir kt. paslaugomis. Šios mugės tema – kryptingas ir kūrybiškas VPMF vizijos, misijos ir tikslo atspindys stende, reklaminėje medžiagoje bei visoje VPMF praktikantų veikloje mugės metu.

Verslo įmonių atstovų komisija vertino imitacinių įmonių komunikabilumą, komandinį darbą, novatoriškumą, naudos pateikimą vartotojui, vaizdingumą, stendo išskirtinumą ir kt. savybes.

Verslo įmonių ir Lietuvos VPMF tinklo bei ,,Simulith“ centro atstovų komisija išrinko geriausias mugės bendroves.

VPMF,,Suvenyras“ (vadovė Ana Samuilova)  tapo sidabrine mugės firma, o komanda apdovanota diplomu nominacijoje ,,Už geriausią gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti tarp aukštųjų mokyklų firmų“.

Galimi darbdaviai: