Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Dovanoti šventę darželinukams

2017-10-13

Panevėžio kolegijos Socialinių mokslų fakulteto IUP-15 grupės studentės Smėlynės bibliotekoje socialiniams partneriams – Panevėžio Kastyčio Ramanausko lopšelio darželio „Lašiukų“ ir „Rožės žiedelio“ grupių ugdytiniams surengė įspūdingą teatralizuotą šventę, skirtą vaikų rašytojos A. Lindgren 110-osioms gimimo metinėms.

Scenoje žaidė ir išdykavo vaikams gerai pažįstami rašytojos sukurti herojai – Pepė Ilgakojinė, Karlsonas, Mažylis, Frekenbok, Emilis, teta Lina, smagi vaikų kompanija iš ,,Varnų salos“ ir kiti.Darželio ugdytiniai stebėjo kaip Frekenbok kariauja su Mažyliu ir Karlsonu, kaip Padaužų kaimo vaikai sužvejojo laišką. Žiūrovai patys dalyvavo spektaklio veiksme padėdami Emiliui išrauti tetai Linai dantį, vykdyti šmaikštuolės Pepės užduotis, su Emiliu žaidė įdomiausią pasaulyje žaidimą ,,kiaurabambį“. Buvo labai linksma ir visai nebaisu, nors Karlsonas su Mažyliu ir bandė išgąsdinti šventės svečius apsimesdami vaiduokliais.

Kūrybiškų studenčių, būsimų ikimokyklinio ugdymo pedagogių ir jas pasirodymui rengusios dėstytojos D. Andrašūnienės pastangų dėka vaikai patyrė šventės ir nuotykio džiaugsmą su A. Lingren personažais! 

 

Galimi darbdaviai: