Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Profadienis 2018

2018-09-24

KVEČIAME Į STUDENTŲ VERSLUMO RENGINĮ „PROFADIENIS“

2018 m. rugsėjo 26 d., trečiadienį,  9.00 val. Socialinių mokslų fakultetas kviečia studentus į atrankinį respublikinio verslumo renginio PROFADIENIS turą, kuris vyks studentų erdvėje, Laisvės a. 23, III a.  Trukmė – iki 1,5 val.

PROFADIENIO tikslas – skatinti Lietuvos kolegijų studentų susidomėjimą verslu, ugdyti praktinius verslumo įgūdžius tiesiogiai bendraujant su verslo sektoriaus atstovais. Organizatoriai  –  VŠĮ „PROFAT“, moderatoriai personalo atrankos įmonės EMPLONET bei  Europos Parlamento  biuro Lietuvoje ekspertai, partneriai: SEB bankas,  Western Union, UAB Litcargus, ir UAB Digital Academy ir Lietuvos Marketingo asociacija

Studentų komandos dalyvavaus vaidmenų žaidime „Ką jūs galvojate apie miesto naktinę ekonomiką?“ Ar sutiktumėt keisti praktiką, kai daugelis paslaugų įmonių uždaromos 18 val. o sporto renginiai ir koncertai baigiami iki vidurnakčio?  Ar norėtumėt, kad  į jūsų miestą turistai plūstų dėl aktyvaus naktinio gyvenimo? Toliau studentų lauks atrankos testas, kurį kiekvienas atliks individualiai.

Atrinkti studentai bus apjungti į vieną 4 asmenų komandą ir atstovaus Panevėžio kolegiją finaliniame PROFADIENIO renginyje, kuris vyks 2018 m. spalio 18 d. Vilniuje, „Europos namuose“, Gedimino pr. 16. Laimėtojų komandai bus įteiktas pagrindinis prizas – kelionė į Europos Parlamentą.

Daugiau apie renginį – www.profadienis.lt

 

Galimi darbdaviai: