Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

KOLEGIJOJE VYKS 6-OJI TARPTAUTINĖ MOKSLINĖ KONFERENCIJA

2018-10-16

Panevėžio kolegija, kartu su partneriais: Kolpingo kolegija (Lietuva), Daugpilio universitetu (Latvija), Konino valstybine aukštąja mokykla (Lenkija), Ordu Universitu (Turkija), Turība universitetu (Latvija), Lodzės universitetu (Lenkija), organizuoja jau 6-ąją tarptautinę mokslinę konferenciją MOKSLO IR STUDIJŲ TENDENCIJOS GLOBALIZACIJOS SĄLYGOMIS (SCEDU’2018), kuri vyks Panevėžio kolegijoje, Klaipėdos g. 3, Panevėžyje 2018 m. spalio 18 – 19 dienomis.

KONFERENCIJOS TIKSLAI: siekiama suburti įvairių sričių mokslininkus tyrėjus, besidominčius globalizacijos iššūkiais mokslui ir studijoms. Konferencijos metu sudaromos sąlygos tarpdalykinei diskusijai apie globalizacijos poveikį technologijų, biomedicinos ir socialinių mokslų srityse. Organizatoriai tikisi, kad konferencijos dalyviams bus vertinga apžvelgti esamas akademinių tyrimų, susijusių su platesniu globalizacijos poveikiu visuomenei ir ekonomikai, tendencijas, aptarti pasiūlymus ir įžvalgas sprendžiant globalizacijos iššūkius.

​SCEDU’2018 skirta ne tik mokslinių tyrimų rezultatų aptarimui, bet ir platesnėms, tiek mokslinėms, tiek praktinėms diskusijoms globalizacijos fenomeno požiūriu.

KONFERENCIJOS STRAIPSNIAI:  bus publikuojami tarptautinėje duomenų bazėje (CEEOL) referuojamame moksliniame žurnale „Taikomieji tyrimai studijose ir praktikoje – Applied Research in Studies and Practice“ (https://www.ceeol.com/search/journal-detail?id=1392).

 

Galimi darbdaviai: