Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Karjeros diena Panevėžio Juozo Miltinio gimnazijoje

2018-11-30

Kiekvienas žinome, kaip svarbu dirbti savo mėgstamą darbą. O kaip žinoti, kas Tau tinka ir patinka? Viena iš galimybių – pasikalbėti su Tave dominančios srities profesionalais.

Lapkričio 29 d. Panevėžio Juozo Miltinio progimnazijoje vyko tradicinės karjeros dienos „Mokomės iš kitų patirties“, skirtos I-II klasių gimnazistams. Atsižvelgus į daugumą I-II klasių gimnazistų pageidavimų gimnazijoje svečiavosi  Panevėžio kolegijos dėstytojas, programuotojas, „freelanceris“ Audrius Valinskas; Panevėžio kolegijos buhalterė Rita Černiauskienė; Panevėžio kolegijos Statybos bei kelių inžinerijos studijų programų komiteto pirmininkė, dėstytoja Jovita Kaupienė; Panevėžio kolegijos dėstytojas, elektros inžinierius Evaldas Sapeliauskas; Panevėžio kolegijos baigiamojo kurso studentė Justina Chankinienė; kosmetologė, Panevėžio kolegijos studentė Jurgita Šukevičienė; Panevėžio kolegijos kineziterapijos studentas, treneris Gedas Sakalauskas bei Panevėžio kolegijos marketingo projektų vadovė Jovita Černienė.

Gimnazistai susipažino su mokslininko, tyrėjo, trenerio, programuotojo, verslininko, buhalterio, elektros, statybos ir kelių inžinieriaus, bendrosios praktikos slaugytojo, kosmetologo, kineziterapeuto darbo ypatumais bei reikalavimais jiems.

Galimi darbdaviai: