Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Atvira paskaita burnos higienistams

2017-11-08

Šių metų lapkričio 8 d. Panevėžio kolegijos Biomedicinos mokslų fakulteto Didžiojoje auditorijoje vyko atvira paskaita, kurios metu Burnos higienos studijų programos studentams buvo pristatytos TePe burnos priežiūros priemonių naujovės. Paskaitoje dalyvavo ne tik studentai, tačiau ir absolventai baigę burnos higienos studijas bei praktikuojantys šioje srityje.

TePe burnos priežiūros priemonių gamykla yra Švedijoje. Paskaitą vedė burnos higienistė Lina Gassner Kanters, kuri dirba šių produktų gamyklos testavimo skyriuje.

Paskaitos metu buvo akcentuota burnos sveikatos svarba, jos išsaugojimas, pasidalinta patirtimi apie Švedijos burnos priežiūros ypatumus, pristatytos TePe burnos priežiūros priemonės bei jų naudojimo galimybės. Lektorė, siekdama abipusio bendravimo, paskaitos metu uždavė įvairius klausimus, susijusius su burnos priežiūra. Klausytojai buvo kviečiami dalyvauti diskusijoje. Išklausius paskaitą buvo galima įvertinti savo žinias interaktyviame žaidime – apklausoje, kurios laimėtoja pirmakursė Paulina Rulytė gavo prizą. Paskaitos dalyviai turėjo galimybę ne tik išklausyti informaciją, tačiau gavo TePe burnos priežiūros priemonių rinkinius, apie kuriuos ir buvo pasakojama paskaitos metu.

Klausytojai džiaugėsi, kad turėjo galimybę pabendrauti su burnos higieniste iš Švedijos ir sužinoti daugiau naujienų apie atliktus naujausius tyrimus, taikant TePe burnos priežiūros priemones.

Galimi darbdaviai: