Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Interviu ciklas „Panevėžio kolegijos veidai“. Absolventas Eigirdas Špokauskas: „Panevėžio kolegija padeda studentams siekti ambicingų tikslų“

2018-04-09

Kodėl pasirinkai kineziterapijos studijas Panevėžio kolegijoje?

Studijų pasirinkimas buvo sudėtingas procesas, nes turėjau daug skirtingų norų. Tačiau galiausiai nusprendžiau, kad Panevėžio kolegija yra patogiausias ir optimaliausias pasirinkimas studijuoti. Žinojau, kad studijos kolegijoje leis įgyti daug praktinių įgūdžių, o tai man buvo labai aktualu. Panevėžio kolegijoje studijavau kineziterapiją, o šiuo metu dirbu pagal specialybę Kaune. Studijų metu esu dalyvavęs ir laimėjęs Tarptautinį studentų masažo čempionatą.

Kokios buvo studijos kolegijoje? Kas iš studijų laikų labiausiai įsiminė ar patiko?

Studijos buvo ne tik įdomios, bet ir labai naudingos: daug ko išmokau ir per teorines paskaitas, ir per praktinius užsiėmimus. Labiausiai įsiminė praktiniai užsiėmimai pas dėstytoją Laurą Janušonienę, kurių metu įgijau daug naudingų įgūdžių ir jau antrame kurse dirbau pagal specialybę. Dėstytojai kolegijoje buvo geranoriški, visada padėdavo ir suteikdavo daug informacijos dominančia tema.

Ar studijų metu įgyti įgūdžiai praverčia darbe, kurį šiuo metu dirbate?

Įgūdžiai įgyti kolegijoje padėjo įsilieti į profesinį kelią, kuriuo šiuo metu ir einu.

Ką palinkėtumėt studijas Panevėžio kolegijoje pasirinkusiam jaunimui?

Palinkėčiau visapusiškai domėtis savo specialybe, nebijoti prašyti dėstytojų pagalbos ir labiau pasitikėti savimi. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad Panevėžio kolegija padeda studentams siekti ambicingų tikslų.

Galimi darbdaviai: