Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Prasidėjo nauji studijų metai

2018-09-05

Panevėžio kolegijos studentai, dėstytojai, darbuotojai rugsėjo 3 d. pasitiko naujus studijų metus.

Šventinė diena prasidėjo Panevėžio pučiamųjų orkestro „Panevėžio garsas“ pasirodymu. Panevėžio kolegijos direktoriaus pavaduotoja Daiva Beržinskienė-Juozainienė pasveikino visus susirinkusius, palinkėjo studentams sėkmingo starto bei pakvietė žygiuoti šventinėje eisenoje.

Šventinę eiseną lydėjo Panevėžio pučiamųjų orkestras „Panevėžio garsas“ su šokėjų grupe.

Į Panevėžio Muzikinį teatrą susirinkusius Panevėžio kolegijos dėstytojus, studentus, darbuotojus sveikino LR Seimo nariai Bronislovas Matelis ir Povilas Urbšys, Panevėžio miesto mero pavaduotojas, laikinai einantis mero pareigas Aleksas Varna, Panevėžio kolegijos tarybos pirmininkas, Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Gailiūnas, VšĮ Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorė Violeta Grigienė.

LR Seimo narys Povilas Urbšys pasveikino pirmakursius, kad pasirinko Panevėžio kolegiją, kuri yra lyderė Aukštaitijos regione. „Jūs esate tie, kurie savo darbais Aukštaitijos sostinę padarysite klestinčia“, – kalbėjo Seimo narys. Baigdamas Kolegijos direktoriui jis padovanojo krepšelį riešutų ir palinkėjo smagiai juos gliaudyti, kaip gliaudomos žinios.

„Tegul šie mokslo metai būna Jums dosnūs prasmingų darbų, džiugių atradimų ir gražių bendravimo akimirkų. Tegul mokytojų ir mokinių santykius visada lydi abipusė pagarba ir supratimas. Linkiu įdomių, sėkmingų ir kūrybiškų mokslo metų!“ – sveikindamas kolegijos bendruomenę sakė Panevėžio mero pavaduotojas, laikinai einantis mero pareigas Aleksas Varna.

Visus Panevėžio kolegijos bendruomenės narius sveikino esami ir jau buvę studentai. Kolegijos teatro studija Panevėžio Muzikiniame teatre pristatė premjerą – spektaklį  „Iš lunatikų gyvenimo“ pagal Vytauto V. Landsbergio pjesę, režisierė lektorė Daiva Andrašiūnienė.

Pirmąją dieną kolegijoje studentai užbaigė susitikimais savo fakultetuose, kurių metu buvo aptarti svarbiausi su studijomis ir veikla po paskaitų susiję klausimai.

Galimi darbdaviai: