Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

STUDENTŲ VERSLUMO RENGINYS „PROFADIENIS“

2018-09-27

2018 m. rugsėjo 26 d. kolegijos studentai, atstovaujantys  Buhalterinės apskaitos, Logistikos, Tarptautinio verslo, Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo  bei Socialinio darbo studijų programas,  dalyvavo  atrankiniame verslumo  projekto PROFADIENIS ture. VŠĮ „Profat“ organizuojamo PROFADIENIO tikslas – ugdyti Lietuvos kolegijų studentų verslumo įgūdžius tiesiogiai bendraujant su verslo sektoriaus atstovais.

Penkios studentų komandos dalyvavo vaidmenų žaidime „Ką jūs galvojate apie miesto naktinę ekonomiką?“ Domantas (TV-18), Akvilina (IPU-17), Emilija (IPU-18), Matas (IS-17) ir Zita (SD-16) drąsiai ir argumentuotai pristatė savo komandų idėjas. Studentai diskutavo apie naktinio verslo privalumus ir trūkumus. Renginio moderatoriai Ugnius ir Lina iš  personalo atrankos įmonės EMPLONET džiaugėsi mūsų kolegijos studentų aktyvumu, jų domėjimusi verslu.

Renginio dalyviams buvo pateikti atrankos testai, kuriuos kiekvienas atliko individualiai. Testo rezultatai lems, kurie 4 studentai vyks 2018 m. spalio 18 d. į Vilnių, dalyvauti respublikiniame PROFADIENIO renginyje, kurio pagrindinis prizas – kelionė į Europos Parlamentą.

Galimi darbdaviai: