Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų verslumo gebėjimo ugdymas tarptautinį studentų neformalaus verslumo ugdymo modelį“

2012-01-04

Panevėžio kolegija bendradarbiaudama su Lietuvos studentų atstovybių sąjunga (LSAS),

VšĮ „Pilietiškumo, Demokratijos ir Teisės programų centru“, VšĮ Socialinių inovacijų institutu, VšĮ „Versli Lietuva“, ir VšĮ Šiaurės miestelio technologijų parku ir kitomis Lietuvos aukštosiomis mokyklomis dalyvauja aukštųjų mokyklų studentų verslumo gebėjimo ugdymo projekte, įgyvendinant tarptautinį studentų neformalaus verslumo ugdymo modelį.

Projekto eiga:

  1. Praktinis visų dalyvių verslumo ugdymas, kuriame dalyvaus Lietuvos ir užsienio ekspertai. Bus nagrinėjamos ,,Verslo idėja – kūrybiškumas ir įkvėpimas“, ,,Rinkos pažinimas“, ,,Talento įsisąmoninimas“, ,,Finansai“, ,,Pardavimai ir marketingas“, ,,Verslo planavimas ir tęsimas“ temos bei taikomi inovatyvūs metodai: bendras kūrimas, Dragons‘ Den pratimas, verslo simuliaciniai žaidimai ,,Ateities verslas“ ir ,,Vadovo iššūkis (Executive Challenge)“.
  2. Praktinis verslumo ugdymas įmonėse, kurio metu studentams bus suteikta galimybė praktiškai pritaikyti savo žinias daugiau nei dešimtyje įstaigų.
  3. Studentų verslo idėjos konkursas, kurio metu atrinktos 5 geriausios bus realizuotos.
  4. Trijų geriausių idėjų lyderių vizitai į Jungtinę Karalystę, Nyderlandus ir Švediją ir gautos informacijos pristatymas projekto dalyviams.

Projekto pareiškėjas: Alytaus krašto verslininkų asociacija.

Projekto partneriai:

Aukštosios mokyklos dalyvaujančios projekte:

Projektą kuruoja projektų vadovė Neringa Stankevičienė, el. p. neringa.stankeviciene@panko.lt

Galimi darbdaviai: