Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

[:lt]Kolegijos teatras kol kas dar bevardis[:]

2015-07-21

[:lt]

Aprašę kolegijos teatro ištakas 2012-aisiais šiandien jau galime džiaugtis, kad jis nuo šių mokslo metų pradžios mūsų kolegijoje oficialiai įteisintas, kaip vienas iš laisvalaikio užimtumo klubų. Drįstame teigti, kad sulaukė ir populiarumo. Pirmieji, dar šį rudenį užsirašę į teatrą buvo jo senbuviai: Deimantė Vertelkaitė, Aurelija  Maslauskaitė, Darius Liutkevičius,  David Ivanov, Martynas Povilauskas, Žygimantas Grinkevičius ir kt. Atėjo ir nauji nariai: Saulius Markutis, Sonata Guntoriūtė, Andrius Žygas, Redvita Imprasaitė ir kt.  Šiuo metu kolegijos teatre dalyvauja 15 kolegijos studentų. Kai kas ateina, kai kas išeina. Bet tai natūralu… toks gyvenimas. Bet branduolys yra.

Planų ir užmojų turime nemažai. Dėstytoja ir režisierė Daiva Andrašūnienė šiems mokslo metams kartelę buvo iškėlusi  aukštai – pastatyti ir suvaidinti kolegijos bendruomenei net dvi pjeses.  Rampų šviesą artimiausiu metu išvys J.Marcinkevičiaus „Ikaras“.  Tam intensyviai ruošiamasi: rūpinamasi dekoracijomis, kostiumais, o ir repeticijos mažiausiai du kartus per savaitę. Kostiumus ir dekoracijas spektakliui kuria profesionali teatro dailininkė Rita Kosmauskienė.

Taigi, šiemet pradėjęs jau oficialiai gyvuoti kolegijos teatras, viliamės, sulauks ir rudenį kolegiją papildžiusių pirmakursių dėmesio. Kitąmet jis tik sustiprės, o gal net kils minčių ir dėl kolegijos teatro pavadinimo. Nes koks gi teatras be vardo? Jau dabar galite siūlyti savo mintis teatro vadovei, režisierei Daivai Andrašūnienei. Padiskutavę, pasitarę gal kolegijos teatrą kitąmet ir pakrikštysime. Kaip manote?

Bibliotekos vedėja Vilija Raubienė

[:]

Galimi darbdaviai: