Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Apie burnos priežiūrą ir išmaniųjų programėlių pagalba

2016-02-23

2016 02 22 Panevėžio kolegijos Burnos higienos studijų programos studentai bei jau dirbantys burnos priežiūros specialistai buvo pakviesti į UAB Medgrupė bei Philips atstovų Adomo Kačinsko ir Eglės Remutytės paskaitą „Inovacijos burnos priežiūroje”.

Susitikimo metu buvo pristatyti naujausi Sonic technologija veikiantys dantų šepetėliai bei tarpdančių priežiūros priemonės, paaiškintas jų veikimo principas, priežiūra bei kiti svarbūs burnos priežiūros specialistams dalykai. Klausytojai buvo supažindinti su išmaniosiomis programėlėmis, skirtomis ugdyti vaikų burnos higienos įpročius.

Antroje renginio dalyje dalyviai buvo pakviesti į Burnos priežiūros laboratoriją praktiškai išbandyti paskaitos organizatorių pristatytų produktų, bei įvertinti jų poveikį. Renginio dalyviai liko patenkinti Philips Sonicare dantų šepetėlių bei tarpdančių priežiūros priemonės AirFloss poveikiu.

Renginio metu studentams kilo minčių dėl kursinių darbų temų pasirinkimo, susijusių su burnos priežiūros produktais. Paskaitos autoriai pažadėjo studentams paskolinti jų atstovaujamos firmos produktų tiriamiesiems darbams.

Tekstą parengė

Biomedicinos mokslų katedros lektorė Rima Adomaitienė

Galimi darbdaviai: