Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija parodoje „Expo Aukštaitija 2017“ pristatė aukštojo mokslo studijų galimybes

2017-09-25

Panevėžio kolegija jau daugelį metų yra aktyvi parodų „Expo Aukštaitija“ dalyvė. Šiemet aukštoji mokykla vėl į savo jaunatviškumu ir gera energija pulsuojantį stendą kvietė lankytojus, besidominčius studijų galimybėmis Panevėžyje. Atsinaujinant Panevėžio miestui atsinaujina ir Panevėžio kolegija. Todėl parodoje buvo pristatomos ne tik jau daugelį metų vykdomos darbo rinkoje paklausios studijų programos, bet ir naujos Tarptautinio verslo ir Kelių inžinerijos studijų programos. Panevėžio kolegijos stende apsilankė gausus būrys tiek jaunų, tiek vyresnių Panevėžio gyventojų ir miesto svečių.

Tris dienas (rugsėjo 22-24 dienomis) trukusioje parodoje Panevėžio kolegijos stende lankytojai turėjo galimybę ne tik susipažinti su kolegijos bendruomene – studentais, dėstytojais, kitais darbuotojais, bet ir stebėti trijų kolegijos fakultetų parodomąsias programas. Pirmą parodos dieną Technologijos mokslų fakulteto atstovai parodos dalyvius kvietė sudalyvauti nuotaikingoje viktorinoje. Dalyviai buvo apdovanoti įvairiais prizais. Vėliau su parodos lankytojais bendravo Biomedicinos mokslų fakulteto studentai ir darbuotojai, kurie pristatė Grožio terapijos, Kineziterapijos, Bendrosios praktikos slaugos studijų programas. Susidomėjusiems buvo atliekami makiažai, parodomieji masažai.

Šeštadienį Biomedicinos mokslų fakultetas darbą stende pradėjo supažindindamas lankytojus su Burnos higienos ir Socialinio darbo studijų programomis. Būsimieji burnos higienistai paaiškino kaip prižiūrėti dantis, supažindino su įvairiomis priemonėmis bei pristatė burnos higienos naujoves. Po pietų stende šurmuliavo Socialinių mokslų fakulteto atstovai. Šeštadienio vakare Technologijos mokslų fakultetas, pristatydamas Statybos studijų programą kvietė lankytojus stebėti namo iš pačių netikėčiausių medžiagų statybą.

Sekmadienį parodos dalyviai vėl turėjo progą pabendrauti su Socialinių mokslų fakulteto atstovais, susipažinti su neformalaus ugdymo programomis ir mokslo taikomosios veiklos galimybėmis Panevėžio kolegijoje. Parodos pabaigoje kolegijos stendo lankytojai galėjo sudalyvauti intriguojančioje viktorinoje „Kas, kur, kada ir kaip Europos Sąjungoje“, kurią organizavo Panevėžio Europe Direct informacijos centro atstovė.

Parodos lankytojams, norėjusiems gauti išsamesnę informaciją apie studijų galimybes, buvo dalinamos skrajutės ir atskiras studijų programas reprezentuojantys lankstinukai. O besidomintys Panevėžio kolegijos istorija turėjo galimybę su nuolaida įsigyti 2016 metais išleistą knygą „Kelias nuo Mokytojų seminarijos iki Panevėžio kolegijos“.

Galimi darbdaviai: