Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Pasirašyta strateginio bendradarbiavimo sutartis su Lietuvos elektros energetikos asociacija

2018-03-20

Šiandien Panevėžio kolegijoje lankėsi Lietuvos energetikos asociacijos (LEEA) prezidentas Kęstutis Jauniškis ir projektų vadovė Aušra Kalinauskienė.

Susitikimo metu pasirašyta ilgalaikio strateginio bendradarbiavimo sutartis. Panevėžio kolegija ir LEEA susitarė kartu rengti, vykdyti ir tobulinti studijų programas, pagal kurias ruošiami specialistai elektros energetikos sektoriuje veikiančioms įmonėms, organizuoti būsimų profesinių bakalaurų profesinės veiklos praktikas asociacijos įmonėse ir integruoti studentus bei absolventus į gamybinę veiklą pagal Panevėžio regiono bei šalies poreikius, vykdyti mokslo taikomąją veiklą ir eksperimentinės plėtros darbus.

Kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas asociacijos atstovams pristatė Panevėžio kolegijos struktūrą, veiklą ir aukštosios mokyklos perspektyvas.

Technologijos mokslų fakulteto dekanė Birutė Dalmantienė papasakojo apie LEEA narių ir kolegijos bendras veiklas rengiant specialistus bei jaunimo pritraukimo į technologijos mokslų studijas būdus. Asociacijos projektų vadovė A. Kalinauskienė pristatė LEEA projektinę veiklą ir projektinės veiklos partnerystės su kolegija galimybes.

Susitikimo metu asociacijos atstovai taip pat apsilankė kolegijos Praktinio mokymo centre ir apžiūrėjo čia esančias laboratorijas.

Galimi darbdaviai: