Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

IB ,,Suvenyras” komanda 22-oje tarptautinėje imitacinių bendrovių mugėje gavo bronzinį įvertinimą

2018-05-02

2018 balandžio 26 dieną Panevėžio kolegijos IB ,,Suvenyras“ komanda (vadovė Ana Samuilova): RV-16 grupės studentai Daina Kazlauskaitė, Giedrė Eidrigevičiūtė, Laurynas Paulauskas ir BA-16 grupės studentė Joana Narutytė dalyvavo 22-oje tarptautinėje imitacinių bendrovių mugėje, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centre. Mugėje dalyvavo 65 Lietuvos ir užsienio šalių komandos. Į renginį susirinko 27 imitacinės bendrovės iš įvairių Lietuvos mokymo įstaigų (universitetų, kolegijų, profesinio mokymo įstaigų, gimnazijų), o penkių šalių (Kanados, Rusijos, Rumunijos, Italijos ir Ispanijos) imitacinių bendrovių atstovai atsiuntė vertinimui savo prisistatymus,  katalogus, radijo reklamas, dalyvavo Skype konferencijose.

Dalyvių komandas vertino kompetentinga komisija iš įmonių vadovų, absolventų, valstybinių organizacijų atstovų. Komisija vertino studentų pasiruošimą, gebėjimą dirbti komandoje, gebėjimą reklamuoti ir parduoti prekę, orientuotis kebliose ir konfliktinėse situacijose.

Panevėžio kolegijos IB ,,Suvenyras” komanda gavo bronzinį apdovanojimą už geriausią gebėjimą reklamuoti savo imitacinę bendrovę, jos prekes ir paslaugas tarp aukštųjų mokyklų bendrovių.Mugės metu vyko net trys renginiai. Edukacinė programa imitacinių bendrovių vadovams –  ekskursija po Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro Maisto pramonės (mėsos ir duonos – konditerijos) sektorinį praktinio mokymo centrą ir praktinė edukacija „Pažink Lietuvos šimtmečio tradicijas“, seminaras tema „Socialinis verslas“. Žaidimas imitacinių bendrovių praktikantams „Verslo labirintai“, kurio metu praktikantai turėjo galimybę dalyvauti individualiose praktinių verslumo įgūdžių išbandymo rungtyse.

Galimi darbdaviai: