Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Knygos „Linksmorijos“ pristatymas būsimiems pedagogams

2018-11-19

Didėjant ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo pedagogų poreikiui darbo rinkoje, Panevėžio kolegija siūlo įvairias šias profesijos įgijimo galimybes. Šiais mokslo metais studijų programoje „Ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas“ nuolatine ir ištęstine forma studijuoja 80 studenčių, o 25 įvairių specialybių (pradinių klasių, fizikos, lietuvių kalbos, muzikos, šokių, sociologijos ir pan.) mokytojos bei socialinės pedagogės persikvalifikuoja savaitgalinėse 90 kreditų modulio studijose.

Lapkričio 17 d., šeštadienį, Panevėžio kolegijoje apsilankė Inga Kanišauskė, modulio „Ikimokyklinis ugdymas“ absolventė, nešina savo knygele „Linksmorijos“. Susitikime dalyvavo ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo antro kurso ištęstinių studijų studentės ir perkvalifikavimo modulio klausytojos bei jų lektorės Lilija Kryževičienė ir Erna Jaudzemaitė.

Idėja parašyti knygelę vaikams Ingai gimė motinystės atostogų metu. Autorė, pristatydama savo leidinį, pakvietė būsimas darželio auklėtojas atlikti vieną iš dvylikos knygelėje aprašytų užduotėlių. Po kelių minučių auditorijoje jau plazdeno margaspalviai drugeliai, stalais šliaužiojo žaismingos sraigės. Studentės, susidomėjusios linksmomis istorijomis vaikams ir ne tik, galėjo įsigyti „Linksmorijas“ su autorės autografu. Socialinių mokslų fakulteto dekanės pavaduotoja MTEPI veiklai Rimanta Pagirienė padėkojo Ingai Kanišauskei už apsilankymą, linkėdama kūrybinio polėkio ir sėkmės naujų idėjų įgyvendinime.

Galimi darbdaviai: