Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžyje nauja diplomuotų slaugytojų laida

2019-02-04

Vasaris Panevėžio kolegijai prasidėjo iškilmingai – studijas baigė Biomedicinos mokslo fakulteto Bendrosios praktikos slaugos studijų programos absolventai. Vasario 1 dieną vykusio iškilmingo renginio metu diplomai įteikti 35 merginoms ir 2 vaikinams.

Panevėžio kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas džiaugėsi absolventų sunkiu darbu, kurio rezultatas – diplomas, ir linkėjo sėkmingai įsilieti į darbo rinką. Aukštosios mokyklos vadovas pabrėžė, kad profesinių žinių studentai sėmėsi ne tik Panevėžio kolegijoje, bet ir dalyvaudami Tarpkultūrinių mainų projekte, kurio metu aktyviai bendradarbiavimo su  Vokietijos ir Prancūzijos slaugos mokyklomis, ypač aktyvus buvo renkantis Erasmus+ mainų galimybes.

Šventės metu įteiktos padėkos puikiais rezultatais studijas baigusiems absolventams: Monikai Bagdonaitei –  už labai gerą mokymąsi ir studijų metu pasiektą puikų lygmenį, Justinai Chankinienei – už savanoriškumą ir aktyvią veiklą dalyvaujant Kolegijos viešinimo veikloje bei nuoširdų atstovavimą studentams ir Giedriui Masilioniui – už baigiamojo darbo novatoriškumą, unikalumą bei išsamų tyrimo atlikimą taikant naują metodiką. Giedriaus Masilionio baigiamojo darbo tema – ,,Sergančių cukriniu diabetu vyrų seksualumo vertinimas“.

Absolventus pasveikino VšĮ Respublikinės Panevėžio ligoninės slaugos administratorė Jolanta Gertienė. „Panevėžio kolegija ruošia labai profesionalius specialistus. Jūs esate motyvuoti, įdedate daug pastangų ir profesiniam pasirengimui skiriate daug laiko. Džiaugiamės, kad prie sėkmingo jūsų pasirengimo galime prisidėti ir mes“-, teigė J. Gertienė.

Panevėžio miesto mero pavaduotojas Petras Luomanas sveikindamas absolventus linkėjo būti vertiems pasirinktos specialybės ir drąsiai priimti visus profesinius ir gyvenimo iššūkius.

VšĮ Panevėžio palaikomojo gydymo ir slaugos ligoninės direktorė Violeta Grigienė sveikinimo kalboje nepagailėjusi gražių žodžių ir linkėjimų absolventams, pakvietė juos likti dirbti Panevėžio miesto sveikatos įstaigose.

Didžioji dalis Panevėžio kolegijos diplomų bus įteikta birželio mėnesį – studijas baigs beveik keturi šimtai būsimųjų specialistų.

Galimi darbdaviai: