Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Projekto įgyvendinimas pradėtas sporto renginiu

2019-06-04

Panevėžio sveikatingumo draugijos „Baltoji ugnis“ parengtas ir Panevėžio miesto savivaldybės finansuotas neigiamų socialinių veiksnių prevencijos projektas „Bendrystės erdvė“ sudarė galimybę jaunimui pavakarę praleisti sportiškai. Projekto rengėjai PSD „Baltoji ugnis“ ir Panevėžio kolegija, kaip projekto partneriai, yra įsitikinę, kad fizinė veikla gali būti viena iš priemonių, formuojant sveikos gyvensenos įgūdžius, užkirsti kelią socialinės rizikos veiksniams.

2019 m. gegužės 30 d. Panevėžio kolegijos sporto salėje įvyko projekto „Bendrystės erdvė“ pirmasis renginys – tinklinio 4×4 varžybos. Į jas susirinko 7 komandos, kurias sudarė neprofesionalūs žaidėjai. Šiems turnyro žaidėjams tinklinis yra priemonė fiziniam aktyvumui ir bendravimui palaikyti.

Žaidėjai daugiau nei 4 val. kovėsi dėl sportiškiausios komandos titulo. Pirmosios varžybas baigė Turkijos „Erasmus +“, „Piniavos“ ir Kolegijos ALUMNI komandos. Stipriausieji rungėsi dėl medalių. Svečiai iš Kupiškio technologijos ir verslo mokyklos liko ketvirti. Trečiąją vietą užėmė M. Rimkevičaitės profesinio rengimo centro komanda, antri liko „Keliukai“, kurių komandoje žaidė Panevėžio policijos pareigūnai ir jų šeimų nariai. Pirmąją vietą laimėjo Paįstrio jaunimas. Turnyras parodė, kad jaunimui reikalinga erdvė sportinei savirealizacijai. Būtina sudaryti sąlygas aktyviai fizinei veiklai, skatinant jaunus žmones praleisti laisvalaikį sveikai, bendraujant.

 

Galimi darbdaviai: