Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija pasitiko naujus mokslo metus

2019-09-03

Rugsėjo 2 dieną Panevėžio kolegija jau 18-tą kartą atvertė naują puslapį ne tik sau, bet ir visiems kolegijos pirmakursiams. Šventinė diena prasidėjo Panevėžio muzikinio teatro  pučiamųjų orkestro „Garsas“ pasirodymu, bei Panevėžio kolegijos direktoriaus dr. Gedimino Sargūno sveikinimu.

Į Panevėžio kolegijos aktų salę susirinkusius Panevėžio kolegijos dėstytojus, studentus, darbuotojus sveikino LR Seimo nariai Povilas Urbšys ir Guoda Burokienė, Panevėžio miesto meras Rytis Mykolas Račkauskas, Panevėžio kolegijos tarybos pirmininkas, Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Gailiūnas, Panevėžio regiono plėtros tarybos pirmininkas, Pasvalio meras, Panevėžio kolegijos tarybos pirmininko pavaduotojas Gintautas Gegužinskas, UAB „Beržų verslo centro“ direktorė Santa Vaškevičienė, AB „Panevėžio energija“ atstovė, Personalo skyriaus vyresnioji inspektorė Gida Bogužienė.

Kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas pristatė ir akademinę bendruomenę: Socialinių mokslų fakulteto dekanę dr. Rasą Glinskienę, Biomedicinos mokslų fakulteto dekanę Ingridą Kupčiūnaitę, Technologijos mokslų fakulteto dekanę, Kolegijos Akademinės tarybos pirmininkę dr. Jurgitą Lieponienę, kurią taip pat pasveikino su nauja karjeros pradžia.

Panevėžio kolegiją kaip savo profesinius namus randa studentai iš įvairiausių Europos kampelių. Šiuos mokslo metus Panevėžio kolegijoje taip pat pradėjo Erasmus+ programos studentai iš Turkijos ir Ispanijos karalystės. Juos sveikino ir į studentams skirtas veiklas įsijungti kvietė Panevėžio kolegijos studentų atstovybės PankoSA prezidentas Antanas Aliušis.

Pirmąją dieną kolegijoje studentai užbaigė mokslo metų pradžios piknike.

 

Galimi darbdaviai: