Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

MIFA rudens semestras: registracija – pratęsiama!

2020-09-29

Kviečiame registruotis Matematikos, Informatikos ir Fizikos akademijos (MIFA) rudens semestrui

 

Pagrindiniai MIFA tikslai – vystyti moksleivių inžinerinį mąstymą bei skatinti domėtis tiksliaisiais mokslais, taip pat ugdyti praktinius gebėjimus matematikos, informatikos ir fizikos mokslų srityje bei rinktis inžinerines specialybes, kurios itin reikalingos Panevėžio regiono pramonės įmonėms, smulkiam ir vidutiniam verslui.

MIFA rudens semestras skirtas 3-4 kl. gimnazistams susipažinti su inžinerinėmis studijomis aukštosiose mokyklose, aukštąja matematika, informatika, fizika ir elektromechanika, inžinerinių studijų programų mokomosiomis laboratorijomis, atliekant konkrečius laboratorinius ir praktinius darbus. Moksleiviai bus įtraukiami į MTEPI veiklą, turės galimybę dalyvauti studentų mokslinės draugijos rengiamoje mokslinėje konferencijoje.

 

Numatoma pradžia: 2020 10 10 (šeštadienis)

Trukmė: spalio – gruodžio mėn.

Vieta: Panevėžio kolegija (Laisvės a. 23)

Dalyvių skaičius: iki 100 moksleivių (5 grupės, po 20 asm./grupėje)

Rudens semestre numatoma: atviros paskaitos (inžinerinės studijos), laboratoriniai ir praktiniai darbai, ekskursijos į inžinerinės pramonės ir verslo įmones bei diskusijos su darbdaviais.

SVARBU! Užsiėmimų tvarkaraštis bus sudarytas pasibaigus registracijai ir pateiktas dalyviams prieš pradedant MIFA veiklas (užsiėmimai numatomi penktadieniais bei šeštadieniais).

Mokiniams užsiėmimai ir ekskursijos yra nemokami.

DĖMESIO! Registracija pratęsiama iki 2020 m.spalio 1 d.: https://apklausos.panko.lt/index.php/521129?lang=lt

Visa informacija ir naujienos: https://www.facebook.com/mifakademija

Galimi darbdaviai: