Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kviečiame į mokslinę– praktinę konferenciją ,,Darni ir tvari visuomenė: sveikatos ir socialinių mokslų iššūkiai ir perspektyvos“

2021-03-15

Biomedicinos mokslų fakultetas 2021 m. gegužės 19 d. organizuoja mokslinę– praktinę konferenciją ,,Darni ir tvari visuomenė: sveikatos ir socialinių mokslų iššūkiai ir perspektyvos“.

Tarptautinė patirtis rodo, kad siekiant maksimalaus visuomeninių paslaugų prieinamumo ir efektyvaus panaudojimo, būtina integruoti mokslo ir praktikos raišką specialistų rengime. Svarbu tikslingai panaudoti tarpdalykinę ir socialinę partnerystę, ugdant specialisto taikomosios veiklos praktinius gebėjimus, gerinant žinių ir praktikos vienovę, bei moralinę ir etinę atsakomybę. Konferencija „Darni ir tvari visuomenė: sveikatos ir socialinių mokslų iššūkiai ir perspektyvos‘, galimybė diskutuoti ir priimti praktinius sprendimus studijų ir praktinės veiklos tobulinimui.
Konferencijos tikslas – skatinti medicinos, sveikatos ir socialinių mokslų taikomųjų tyrimų plėtrą ir socialinę partnerystę, aptarti sveiktos priežiūros ir socialinio darbo specialistų rengimo politikos aktualijas, pristatyti aktualių tyrimų rezultatus, pasidalinti įžvalgomis, patirtimis bei novatoriškomis idėjomis teikiant sveikatos ir socialinio darbo paslaugas COVID-19 pandemijos metu.

Dalyviai kviečiami skaityti pranešimus (anglų arba lietuvių kalbomis) šiose potemėse:
• Šiuolaikinės sveikatos funkcijos – tai ne tik sveikatos paslaugų teikimas
• Fizinės ir emocinės sveiktos gerinimas.
• Socialinio darbo ir sveikatos priežiūros specialistai: veikla, atsakomybė ir kompetencijos.
• Sveikatinimo, sveikatingumo ir socialinės paslaugos.
• Biomedicinos ir socialinių mokslų aktualijos:studijos ir praktika.

Registracijos forma: https://forms.gle/9AZQkzRwB94fXDrE9

Galimi darbdaviai: