Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos dėstytojai PPAR nariams pristatė naują studijų programą

2021-03-17

Kovo 16 d. virtualiam puodeliui kavos Panevėžio Prekybos, pramonės ir amatų rūmų narius kvietė Panevėžio kolegijos dėstytojai, Inžinerinės vadybos studijų programos kūrėjai: studijų programos idėjos generatorė ir iniciatorė, verslininkė Santa Vaškevičienė ir technologijų mokslo daktaras Arūnas Tautkus.

Kolegijos dėstytojai pristatė naują  studijų programą – Inžinerinė vadyba, kuri paruošta įsiklausius į verslo poreikius. Šios programos tikslas –  paruošti darbo rinkoje trūkstamus ir reikalingus specialistus, kurie gebėtų panaudoti klasikines ir išmaniosios vadybos žinias bei gebėtų jas taikyti kartu su bazinių inžinerinių žinių, principų ir technologijų išmanymu dirbant inžinerinių paslaugų rinkoje.

Baigę studijas specialistai galės įsidarbinti būsto renovavimo ir priežiūros įmonėse, specializuotose elektros, statybos, gamybos prekių ir paslaugų  įmonėse paslaugų pardavimų ir pirkimų vadybininkais, tiekėjais, vadovų asistentais. Taip pat galima tęsti studijas universitetuose ir gilinti žinias verslo vadybos srityje.

Džiugu, kad diskusijos metu PPAR  nariai pasidalino įžvalgomis, teikė siūlymus. Tikime, kad bendromis jėgomis informacija apie studijų programą ir jos pritaikymą pasklis plačiai ir taps patraukli studentams bei jų darbdaviams.

Galimi darbdaviai: