Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijai antrą kadenciją vadovaus G. Sargūnas

2021-04-08

Panevėžio kolegijai antrą kadenciją – penkerius metus – vadovaus Gediminas Sargūnas. Šiandien Panevėžio kolegijos taryba slaptu balsavimu patvirtino vienintelio konkurso dalyvio G. Sargūno kandidatūrą valstybinės aukštosios mokyklos vadovu.

Balsavimas slaptas

Kolegijos tarybos pirmininkas Sigitas Gailiūnas, Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas, patvirtino, kad Kolegijai antrą kadenciją vadovaus G. Sargūnas.[…]

Antra kadencijai vadovauti Kolegijai išrinktas G. Sargūnas naujienų portalui JP patvirtino, kad buvo vienintelis konkurso dalyvis.

„Darbų penkerių metų kadencijai nusimato daug. Pagrindinis prioritetas Kolegijoje – teikiamas studijų kokybei. Be to, reikia ruoštis Kolegijos veiklos vertinimui ir pateikti priemonių planą veiklai tobulinti. Kolegijos veiklą vertins užsienio ekspertai. Dar darbų ir studijų procese, ir programų pertvarkoje. Daug dėmesio tenka skirti nuotoliniam darbui ir skaitmenizavimui. Be to, įgyvendinami du projektai susiję su studijų aplinkos gerinimu“, – aiškino G. Sargūnas ir pristatė projektus:

„Projektai finansuojami iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir įgyvendinama priemonė „Studijų aplinkos ir infrastruktūros koncentravimas, tobulinimas ir informacinių technologijų plėtra“. Modernizuojama inžinerijos krypties studijų ir mokslinių taikomųjų tyrimų bei eksperimentinės plėtros infrastruktūra. Bendra projektų vertė per 2,8 mln. eurų. Šiuos projektus reikia ne tik įgyvendinti, bet ir įveiklinti.“

Skaitykite plačiau JP.lt

Galimi darbdaviai: