Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Prasidėjo bendrasis priėmimas: Panevėžio kolegija – Tavo karjeros pradžia!

2021-06-03

Birželio 1 d. prasidėjo bendrasis priėmimas į Panevėžio kolegijos studijų programas. Kviečiame nedelsti ir pildyti stojimo prašymus studijuoti Panevėžio kolegijoje elektroniniu būdu, adresu www.lamabpo.lt, arba atvykus tiesiogiai į Panevėžio kolegiją (Laisvės a. 23-118 kab.). Tiesioginio priėmimo būdu priimame tik į valstybės nefinansuojamas vietas.

Panevėžio kolegija – savarankiška valstybinė aukštoji mokykla, orientuota į kokybiškas aukštojo mokslo studijas ir praktinę veiklą. Kolegija vykdo mokslo žiniomis ir praktiniais gebėjimais grįstas aukštojo mokslo studijas, suteikiančias studentams šiuolaikines kompetencijas, turinčias pridėtinę vertę sumanioje visuomenėje.

Panevėžio kolegijoje vykdomos pirmos pakopos profesinio bakalauro studijos. Būsimiems studentams 2021 – 2022 mokslo metais siūlome 19 studijų programų.

Savo žinias studentams perduoda kompetentingi dėstytojai, atvykstantys ir iš kitų miestų. Didelis dėmesys studijų metu skiriamas praktikai. Kolegija tikslingai orientuojasi į darbo rinkos poreikių tenkinimą Panevėžio regione, todėl yra itin vertinama praktikų kokybė. Šiuo metu kolegija yra pasirašiusi beveik tris šimtus bendradarbiavimo sutarčių.

Besimokantieji teorinius ir praktinius įgūdžius gali pritaikyti tarptautinių praktikų ERASMUS+ metu. Visi pageidaujantys turi galimybę įsikurti renovuotame studentų bendrabutyje nutolusiame nuo miesto centro vos 10 min pėstute atstumu.

Panevėžio kolegija siūlo populiarias Biomedicinos mokslų krypties studijų programas:  bendrosios praktikos slauga, socialinis darbas, kineziterapija, Socialinių mokslų krypties studijų programas: inžinerinę vadybą, tarptautinį verslą, ikimokyklinis ir priešmokyklinis ugdymas, o taip pat vienas paklausiausių Technologijos mokslų krypties studijų programas – elektromechaniką, elektros ir automatikos įrenginius, informacijos sistemų kūrimą ir priežiūrą.

Elektromechanikos studijų programa birželio 2 d. buvo įvertinta „Investors‘Spotlight“ kokybės ženklu, kuris yra reikšmingas įrodymas, kad kolegijos studijų programa Elektromechanika ir jos absolventai tenkina verslo įmonių lūkesčius.

 

Sunku apsispręsti? Susisiekite su mumis ir mes padėsime jums pasirinkti teisingai!

Studijų ir karjeros konsultantės:

Edita Kriukaitė el.paštas: edita.kriukaite@panko.lt

Laima Astrauskienė el.paštas: laima.astrauskiene@panko.lt

Tel. Nr. (8-45) 46 77 87

Galimi darbdaviai: