Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos studentai kviečia – JUNKIS PRIE MŪSŲ!

2021-06-16

Panevėžio kolegija – aukštoji valstybinė mokykla, įsteigta 2002 m. Kolegija išsikėlusi viziją būti inovatyvia, aktyvia, patrauklia Lietuvos ir užsienio studentams aukštąja mokykla. Kolegija ne tik padeda studentams gauti aukštojo mokslo diplomą, bet ir ugdo jų verslumą, stengiasi suteikti kuo daugiau praktikos ir prisiliesti prie verslo veikiančio regione.
Panevėžio kolegija turi didžiulę patirtį rengdama biomedicinos, socialinių bei technologijos mokslų srities specialistus, kurie vėliau sėkmingai įsidarbina tiek Lietuvoje, tiek užsienyje. Šiame procese aktyviai dalyvauja 3 grandys: studentai, darbdaviai ir aukštoji mokykla. Kolegija didžiuojasi turėdama itin platų patikimų partnerių ratą. Šiuo metu aukštojoje mokykloje mokosi apie 1300 studentų.
Panevėžio kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas pabrėžia, kad „Kolegija tikslingai orientuojasi į darbo rinkos poreikių tenkinimą Panevėžio regione, todėl yra itin vertinama praktikų kokybė. Ryšiai su darbdaviais yra glaudūs ir ilgalaikiai – daugiau nei 250 bendradarbiavimo sutarčių, kurios atveria galimybes ne tik studentams atlikti praktikas, bet ir dėstytojams galimybę vykti į profesines stažuotes. Pastebima kryptinga tendencija, kad dauguma kolegijos studentų įsidarbina įmonėse, kuriose jie atliko praktiką.“
Visi pageidaujantys Panevėžio kolegijos studentai turi galimybę apsistoti renovuotame bendrabutyje. Bendrabutis įsikūręs miesto centre, patogus susisiekimas visuomeniniu transportu. Iki centrinių kolegijos rūmų pėsčiomis – 10 min. kelio.

„Nedvejok, rinkis studijas kolegijoje, nes čia sutiksi dėstytojų, kurie įkvėps pasitikėjimo savimi, suteiks pagalbos ir palaikymo naujame gyvenimo kelyje.“ – sako ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo IPUn-17 grupės studentė Viktorija Šarkanaitė.

 

„Panevėžio kolegijoje praktinės žinios puikiai derinamos su teorinėmis, dirba puikūs ir nuoširdūs dėstytojai, į kuriuos gali kreiptis bet kuriuo iškilusiu klausimu. Kolegijoje gera aplinka mokytis, jauki atmosfera, nėra milžiniškos masės studentų.
Aš studijuoju biomedicinos mokslų fakultete, Bendrosios praktikos slaugą, esu patenkinta suteiktomis žiniomis ir įgūdžiais. Džiaugiuosi, jog pasirinkau būtent šią kolegiją, linkiu ir Jums ją pasirinkti,“- kviečia Vaiva Binkytė, BPS-20 grupės seniūnė.

 

„Studijų metu išmokau tikrai daug: nuo elektrinių schemų braižymo bei žinių apie komponentus iki realių kompiuterių taisymo ir diagnozavimo įgūdžių. Manau, kiekvienas KT studijų programoje ras tai, kas jam tikrai patiks – kas tai bebūtų: elektronika, kompiuterių architektūra ar net kompiuterių tinklai. Džiaugiuosi pasirinkęs Panevėžio kolegiją.“- patirtimi kolegijoje dalinasi Kompiuterių technikos studijų programos absolventas Ernas Erlikas.

 

Susitikime Panevėžio kolegijoje, nes ČIA TAVO KARJEROS PRADŽIA!
Sekite mūsų naujienas Facebook ir Instagram socialiniuose tinkluose.

Galimi darbdaviai: