Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Tikslinės stipendijos Panevėžio kolegijos studentams

2021-07-13

Panevėžio kolegija kviečia pasinaudoti valstybės teikiamomis galimybėmis – studijuoti inžinerijos ir informatikos mokslų krypties studijų programas, kurios aktualios investuojantiesiems Panevėžio regione ir visoje Lietuvoje, ir gauti 200 eurų dydžio kasmėnesines nevardines tikslines stipendijas.

„Tikiuosi, kad finansinė parama paskatins jaunuolius rinktis aukštą pridėtinę vertę kuriančias specialybes, o Panevėžio kolegijoje parengtų specialistų skaičius užtikrins regiono inžinerinės pramonės atsinaujinimui ir vystymuisi reikalingą specialistų skaičių.“ – valstybės teikiamu dėmesiu informatikos ir inžinerijos mokslų studijoms džiaugiasi Panevėžio kolegijos direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Jurgita Lieponienė.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija antrus metus iš eilės tęsia tikslinių skatinamųjų stipendijų STEM (angl. Science, Technology, Engineering, Maths) studijų krypties programų regioninėse aukštosiose mokyklose mokėjimą. Stipendijas numatoma mokėti, įstojusiems į valstybės finansuojamą vietą, visą bakalaurinių studijų laikotarpį – 3 metus, taip siekiant studentus motyvuoti nenutraukti studijų ir sieti tolesnę savo karjerą su tais miestais, kuriuose studijuojama.

Panevėžio kolegija šias metais vykdo priėmimą į šias informatikos ir inžinerijos mokslų studijų programas, kuriose numatytas tikslinių stipendijų mokėjimas:

AB „Panevėžio keliai“ pasirinkusiems studijas Statybos studijų programoje siūlo papildomas stipendijas geriausiai besimokantiems, beprocentes paskolas studijoms finansuoti, užtikrintą darbo vietą.

Pildyk prašymą ir studijuok Panevėžio kolegijoje!
Bendrasis priėmimas vykdomas per LAMA BPO .
Tiesioginis priėmimas adresu Laisvės a. 23 – 118 kab., Panevėžys.
Teiraukitės tel. 8 45 46 77 87 arba 8 607 961 56

Susitikime Panevėžio kolegijoje, nes ČIA TAVO KARJEROS PRADŽIA!

Sekite mūsų naujienas Facebook ir Instagram.

Galimi darbdaviai: