Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Galimybių pasų tikrinimas Panevėžio aukštosiose mokyklose – sėkmingas: studentai – sąmoningi

2021-09-09

Jau gerą savaitę Panevėžyje besimokantys studentai, eidami į paskaitas, turi parodyti savo galimybių pasus tam, kad galėtų mokytis kontaktiniu būdu. Nors dalis šalies aukštųjų mokyklų tikino, kad dėl patikrų tenka susidurti su vėlavimais į paskaitas, studentų pasipiktinimu ir kitais nesklandumais, Panevėžio aukštųjų mokyklų atstovai džiaugiasi supratingais ir sąmoningais studentais.

Panevėžio kolegijos direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Jurgita Lieponienė tikino, kad jau rugpjūčio mėnesį, Vyriausybei priėmus sprendimus, dėl reikalavimų kontaktinėms studijoms aukštosiose mokyklose, kolegija pradėjo ruoštis studijų kontaktiniu būdu įgyvendinimui.

„Panevėžio kolegijos studentai galimybių pasus peržiūrai pateikia savo fakultetų studijų administratorėms, kurios sudaro kontaktiniuose akademiniuose užsiėmimuose galinčių dalyvauti studentų sąrašus ir šiais sąrašais dalijasi su akademinių užsiėmimų dėstytojais“, – atskleidė dr. J. Lieponienė.

Pasiteiravus, ar teko susidurti su kokiomis problemomis, nesklandumais ar pasipiktinimu, dėl galimybių pasų tikrinimo, pavaduotoja teigė, jog kolegijos studentai yra sąmoningi ir geranoriškai reaguoja į patikras.

Skaitykite plačiau JP.lt

Galimi darbdaviai: