Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija dalyvavo Litexpo parodoje „Mokykla 2022“ ir „Karjera&Studijos 2022“

2022-04-01

Kovo 30 – 31 dienomis Litexpo  parodų ir konferencijų centre vyko parodos „Mokykla 2022“ ir “Karjera&Studijos 2022“. Parodose dalyvavo 74 dalyviai, apsilankė virš 11 000 lankytojų. Atidarymo dieną parodoje dalyvavo Panevėžio kolegijos direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Jurgita Lieponienė, direktoriaus pavaduotojas mokslui ir plėtrai dr. Evaldas Sapeliauskas, biomedicinos mokslų fakulteto dekanė Ingrida Kupčiūnaitė, socialinių mokslų fakulteto dekanė dr. Rasa Glinskienė ir technologijos mokslų fakulteto dekanas dr. Arūnas Tautkus. Parodos stende taip pat galėjote sutikti fakultetų atstovus ir darbuotojus, kurie mielai sutiko ir kalbino lankytojus.
Panevėžio kolegijos stendas šiemet atrodė įspūdingai. Kolegija šiemet minės 20-ąjį gimtadienį, todėl stendas buvo šventiškas, o pagrindinis stendo akcentas – robotas , kuris pritraukė daugelio lankytojų dėmesį.

Per dvi parodos lankymo dienas Panevėžio kolegijos stendas sulaukė gausaus būrio lankytojų – moksleivių, jų tėvų bei mokytojų besidominčių studijų galimybėmis Panevėžyje.
Rugsėjį lauksime abiturientų, įstojusių į Panevėžio kolegiją ir kartu galėsime švęsti gimtadienį, o kitų moksleivių labai laukiame atvykstant pas mus susipažinti ne tik su studijų galimybėmis, bet ir atsinaujinančiomis laboratorijomis.

Dalinamės renginio akimirkomis.

Galimi darbdaviai: