Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Technologijos mokslų fakulteto docentas dalyvavo tarptautinėje mokslinėje konferencijoje Baku Valstybiniame Universitete

2022-09-02

2022 m. Rugpjūčio 24-26 dienomis Technologijos mokslų fakulteto docentas dr. Vaidas Giedrimas dalyvavo tarptautinėje mokslinėje konferencijoje „The 8th International Conference on Control and Optimization with Industrial Applications“ Baku Valstybiniame Universitete (Azerbaidžanas) ir skaitė pranešimą tema „Optimization methods for component-based software development in the context of New taxonomy“. Buvo karšta ne tik už lango (34-38 C). Vyko karštos mokslinės diskusijos dirbant sekcijose. O padiskutuoti tikrai buvo su kuo, nes iš viso renginyje dalyvavo daugiau kaip 300 dalyvių iš 20 šalių. Užmegzti ryšiai su keliomis Taikomosios matematikos ir kibernetikos fakulteto katedromis, planuojamas bendras mokslinis darbas.

Kolegijos bendruomenė gavo malonų kvietimą publikuoti mokslinę produkciją Baku Valstybinio Universiteto žurnaluose, turinčiuose  aukštą CA citavimo indeksą.

Galimi darbdaviai: