Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

BIOMEDICINOS MOKSLŲ FAKULTETE LANKĖSI UAB ESSITY LITHUANIA ATSTOVĖ

2022-11-17

2022-11-08 Panevėžio kolegijos Biomedicinos mokslų fakulteto I kurso Bendrosios praktikos slaugos studijų programos studentai susitiko su Essity slaugos ir higienos priemonių atstove Lina Gružinskiene. Lektorė vedė seminarą apie naujausias odos priežiūros priemones slaugai ir higienai, profesionalius produktus žaizdų priežiūrai. Susitikimo metu būsimieji slaugytojai buvo supažindinti su šiuolaikiniais TENA gaminiais, priemonėmis naudojamomis esant šlapimo nelaikymui. Lektorė taip pat išsamiai pristatė teisės aktus, pagal kuriuos kompensuojamos medicinos pagalbos priemonės.

Būsimiesiems slaugytojams buvo pristatyta dar viena svarbi slaugos priežiūros priemonė – šiuolaikiški, profesionalūs tvarsčiai: vandeniui atsparūs pleistrai, apsauginiai, tamprūs pleistrai, sterilūs absorbuojantys tvarsčiai, žaizdų uždarymo juostelės, tvarsčiai ypač jautriai odai ir kt.

Seminaro pabaigoje, lektorė pateikė klausimus, o greičiausiai bei tiksliausiai į juos atsakę studentai buvo apdovanoti asmeninėmis dovanėlėmis. Lektorė mielai atsakinėjo į studentų klausimus, konsultavo individualiai. Visi seminare dalyvavę studentai gavo informacinės medžiagos ir produktų pavyzdžius.

Džiaugiamės, kad seminaro metu studentams, buvo suteikta galimybė susipažinti su inovatyviomis priemonėmis ir jas išbandyti. Svarbiausia, kad įgytas žinias būsimieji bendrosios praktikos slaugytojai galės pritaikyti savo profesinėje veikloje.

 

Galimi darbdaviai: