Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

[:lt]FUKSŲ KRIKŠTYNOS 2014![:]

2015-07-21

[:lt]

Štai ir pagaliau mūsų fuksiukai jau nebe nuliukai: pakrikštyti, pasportavę, pasamprotavę, atidavę visas jėgas. Džiaugiamės, kad susirinko tikrai nemažai šių metų pirmakursių studentų. Aprangos kodas buvo pasakų veikėjai, ir kokių tik jų nematėme.. Raudonkepuraitė, liūtukas, peliukas, ragana, indėnai ir daug kitų. Pasiskirstę į šešias komandas, fuksai išbėgo vykdyti užduočių, kurios nebuvo labai lengvos: fotografijos su penkiais skirtingo amžiaus žmonėmis, ketureilio kūrimas apie kolegiją, miltų pūtimas iš lėkštės šiaudeliu, draugų išgelbėjimas surandant tinkamą raktą nuo spynos, balionų pūtimas ir mįslių spėjimas bei „Fuxeleksyro“ gėrimas. Kiekviename punkte įvykdę po šią užduotį, komanda gaudavo raidę ir bėgdavo toliau. Jie turėjo surinkti visas raides iš kurių susideda žodis „FUKSAI“. Pasibaigus užduotims, pasveikinome komandas už sumanumą ir kartu sakėme priesaiką.

Toliau fuksų krikštynos vyko alaus klube „Tauros loftas“. Čia taip pat laukė smagios užduotys, klausimai ir, žinoma, prizai, kuriuos įsteigė rėmėjai: Panevėžio kolegija, Panevėžio rajono apskritasis stalas, Avon – kompanija moterims, Alaus klubas „Tauros loftas“ bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga. Taip pat džiaugiamės pasisekusiu fotografijų konkursu ir apdovanojome jo laimėtojus. Labai smagu žinoti, kad renginys patiko ne tik studentams, ir mūsų pastangos nenuėjo veltui. Ačiū, Jums, kad dalyvavote!

Džiaugiuosi, kad fuksiukai nepasididžiavo ir sudalyvavo krikštynose, prikaupė pilną bagažą gerų emocijų, o galbūt ir idėjų, nes dabar jie jau tikri studentai ir rengs krikštynas kitų metų pirmakursiams.

PankoSA viceprezidentė Sonata Guntoriūtė

[:]

Galimi darbdaviai: