Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

[:lt]Tarptautinės studentų dienos renginiai ir aktualijos[:]

2015-07-21

[:lt]

Šių metų lapkričio 10-13 dienomis mūsų kolegijoje buvo paskelbta studentų savaitė, kurios metu kiekvieną dieną vyko įvairios veiklos. Viskas prasidėjo pirmadienį, kai ilgosios pertraukos metu pirmo korpuso pirmame aukšte buvo surengta draugiškumą skleidžianti akcija „Nemokami apkabinimai“, kurios metu studentų atstovybės nariai juos ir dalino, sukeldami šypseną ne vienam studentui ar dėstytojui panorusiais su jais tiesiog apsikabinti. Antradienį toje pačioje vietoje per ilgąją pertrauką vyko labdaringa arbata, kurios šūkis buvo „Sušildyk ne tik save bet ir kitus“, buvo renkamos aukos beglobiams gyvūnams, ir už tai buvo atsidėkota karšta arbata. Taip pat šios akcijos metu studentams bei dėstytojams buvo dalijamos šypsenėlės ir gera nuotaika, su kuria taip pat filmavome studentų dienos klipą . Trečiadienis buvo ir naudingas ir smagus – panelės galėjo daug ko išmokti grožio paskaitoje su kosmetologe Rasa Bredeliene, kuri kalbėjo apie veido ir odos priežiūrą, norinčias konsultavo asmeniškai kaip joms paryškinti savo veido privalumus ir paslėpti trūkumus. Vakare kolegijos bendrabučio fojė vyko pokerio turnyras kuriame dalyvavo ne tik esami, bet ir buvę kolegijos studentai. Ketvirtadienis tapo sporto diena, nes kolegijos sporto salėje vyko draugiškos krepšinio 3×3 varžybos, kurių metu vaikinai įtemptai varžėsi dėl pirmų trečių vietų, kurios buvo apdovanotos.

Lapkričio 17 yra tarptautinė studentų diena, kuri nebuvo pamiršta ir mūsų kolegijoje  tapo visos studentų savaitės vainikavimu. Nuo pat ryto studentų atstovybės nariai sveikino visus studentus su šia diena įeinančius į kolegiją studentus bei dėstytojus, vaišino tortu, saldainiais, arbata, kava taip pat grojo pučiamųjų orkestras. Fojė taip pat buvo rodomas filmukas apie šypsenų dieną kuri vyko studentų savaitės metu antradienį. Dėstytojai taip pat nebuvo pamiršti ir visiems buvo įteikti įsakymai atvykti į nurodytą auditoriją svarstymui, kurio metu dėstytojai tapo studentais o studentai atliko direktoriaus, sekretorės ir dėstytojų vaidmenis. Naujiesiems studentams teko rašyti pasiaiškinimus dėl paskaitų nelankymo, akademinių skolų ir vėlavimo grįžti į bendrabutį. Gerą juoko dozę svarstymo metu gavo visi. Po svarstymo visi naujieji studentai nusileido į pirmą aukštą taip pat atšvęsti savo dienos, pasivaišinti tortu ir arbata, linksmai paplepėti. Kaip buvusio studento, pasveikinti kolegijos studentai nukeliavo ir Panevėžio miesto mero Valdo Satkevičiaus kabinetą, kuriam nunešė torto, o jis šiuos pavaišino kava. Su meru paplepėjo apie jo studijų laikus, o susitikimą užbaigė mero išmokyta daina apie studentus. Vakare studentai rinkosi picerijoje „KAKADU“ atšvęsti studentų dienos, kur vyko karaoke vakaras, garsiai skambėjo juokas ir dainos, studentai atlikinėjo įvairias ir linksmas užduotis už kurias buvo apdovanoti.

Studentų atstovybės komanda dėkoja visiems prisidėjusiems ir pagelbėjusiems šią svarbią savaitę mums visiems, bei taip pat tikimės tokio aktyvumo ir sekančiuose renginiuose J

Studentų atstovybė

[:]

Galimi darbdaviai: