Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

„XVI-asis tarptautinis vargonų muzikos festivalis, skirtas čekų muzikui, pedagogui, vargonininkui Rudolfui Lymanui “ Nr. S/MUZ-84 (6.21)/2015

2015-12-11

Projektą įgyvendina – Panevėžio kolegija

Projektas finansuojamas – Lietuvos kultūros tarybos

Projekto suma –  2000,00 Eur

Projekto trukmė – 3 mėn. (nuo 2015 m. liepos 2 d. iki 2015 m. spalio 12 d.)

Projekto tikslas – populiarinti kultūros puoselėjimą regionuose, surengiant XVI-ąjį tarptautinį vargonų muzikos festivalį, skirtą čekų muzikui, pedagogui, vargonininkui Rudolfui Lymanui.

Pagrindinės projekto veiklos – XVI-ojo tarptautinio vargonų muzikos festivalio organizavimas, ir vykdymas įtraukiant: čekų vargonininko koncertą; Panevėžio kolegijos Rokiškio filialo buvusių Muzikos pedagogikos, vargonavimo specializacijos studentų koncertą (Lietuva, Vokietija, Latvija, Norvegija); Rokiškio Rudalfo Lymano muzikos mokyklos moksleivių ir mokytojų koncertą.

Pasiekti rezultatai – Projekto metu koncertavę atlikėjai pritraukė apie 2000 dalyvių. Festivalio metu buvo ne tik pritraukta daug dalyvių, bet ir buvo populiarinama profesionali vargonų muzika ir padidintas Rokiškio miesto žinomumas. Be to, įvykęs projektas pratęsė tradiciją ir toliau Rokiškyje vykdyti tarptautinį vargonų muzikos festivalį jau kelintus metus iš eilės.

Galimi darbdaviai: