Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Idėjų savaitgalis Panevėžyje

2016-03-24

REGISTRUOKIS

Priimk iššūkį: sukurk produktą, gaminio prototipą ar verslą per 54 valandas! Idėjų savaitgalis kartu su išradingiausiais Panevėžio dizaineriais, programuotojais, konstruktoriais, inovatoriais, įvairių sričių verslininkais bei ekspertais tam, kad visiems bendradarbiaujant būtų sukurti nuostabūs dalykai.

Kaip vyksta?

Kas Jūsų laukia?

Idėjų savaitgalį organizuoja: Panevėžio mokslo ir technologijų parkas, KTU Panevėžio verslo ir technologijų fakultetas, Panevėžio mechatronikos centras, Panevėžio miesto savivaldybė

Renginio laikas: balandžio 29 – gegužės 1 d.

Idėjų savaitgalis – pirmas tokio pobūdžio renginys Panevėžyje. Kiekvienas gali ateiti ir pristatyti savo idėją (programinė įranga, žaidimas, el. verslo sprendimas, elektronikos įrenginys, bet koks produktas ar verslo modelio koncepcija ar net socialinis projektas, kurio įgyvendinimui norite komandos, specialistų, rėmėjų ir žiniasklaidos dėmesio). Galite ateiti Jau su sava komanda ar ją baigti burti renginio metu. Idėjos Per likusį renginio laiką idėjos bus intensyviai apdorojamos, kuriant verslo modelį, programinę įrangą, gaminio dizainą bei konstrukciją, analizuojant rinką ir apgalvojant pardavimų strategiją. Savaitgalio kulminacija – renginio pabaigoje, sekmadienio vakarą, komisijai, investuotojams ir kitoms komandoms pristatant, kas nuveikta: sukurtus prototipus, išgrynintas verslo strategijas, o gal jau ir pasiūlymus investuoti. Geriausių projektų laukia organizatorių bei rėmėjų prizai ir tolimesnė parama įgyvendinant sumanymus.

PRADĖK SAVO VERSLĄ PER SAVAITGALĮ !!!

Paskubėkite registruotis ir pakvieskite draugus. Vietų skaičius ribotas.

Sekit informaciją puslapyje:

http://idejusavaitgalis.lt/

https://www.facebook.com/events/244260315924716/

Galimi darbdaviai: