Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

327 jaunuoliai paliko Kolegiją su šypsena veiduose ir aukštojo mokslo diplomais rankose

2016-06-28

Išaušęs saulėtas birželio 23-čiosios rytas žadėjo gerą nuotaiką visai dienai. Panevėžio kolegijos diplomantai paskutinį kartą rinkosi į Kolegiją. Mantijos, gėlės, puošnūs kostiumai ir skambinti muzika liudijo, kad netrukus įvyks gražiausia, iškilmingiausia ir svarbiausia metų šventė – diplomų įteikimas.

Tradiciškai šventė vyko didžiojoje Panevėžio miesto scenoje – CIDO arenoje, kur absolventus sveikino ne tik šimtai jų artimųjų, orkestras “Panevėžio garsas”, bet ir miesto meras R.M. Račkauskas bei rajono meras P. Žagunis, seimo narys D. Petrulis, kolegijos socialiniai partneriai.

Ceremonija pradėta pagerbiant 17 pačių geriausių absolventų, įteikiant jiems diplomus su pagyrimu. Dar 17 absolventų buvo įteiktos Kolegijos direktoriaus padėkos už jų aktyvią veiklą mokslo, meno, sporto, visuomeninėje veikloje. Studentų mokslinė draugija bei Kolegijos socialiniai partneriai iš Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų, AB “Lietkabelio”, UAB “Ieškok komunikacijos” ir UAB “Aulaukis” apdovanojo pačius geriausius baigiamųjų darbų autorius..

Ceremoniją vainikavo iškilmingas diplomo įteikimas bei rankos paspaudimas kiekvienam absolventui.

Orkestro finalinis kūrinys, į orą išmestų 327 kepurėlių debesis, juokas, sveikinimai, gėlių jūra, laimingi absolventai, jų artimieji, kolegijos bendruomenė dar kartą įrodė, kad diplomų įteikimo šventė – svarbiausias metų renginys, liudijantys visos kolegijos bendruomenės darbo rezultatą.

Galimi darbdaviai: