Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kelių inžinerijos studijos Panevėžio kolegijoje – jau realybė

2016-11-08

Lietuvos automobilių kelių direkcija prie LR susisiekimo ministerijos (LAKD), Panevėžio kolegija ir AB „Panevėžio keliai“ pirmadienį, 2016 metų lapkričio 7 d., pasirašė trišalę sutartį dėl strateginio bendradarbiavimo kuriant ir organizuojant tikslinę studijų programą, kurios išdavoje rinkoje atsirastų reikalingų kompetencijų specialistų.
Artimiausiu metu Panevėžio kolegija siūlys naują kelių statybos srities studijų programą, kuri būsimiems studentams renkantis profesinį kelią atvers naujas galimybes studijuoti, o vėliau – ir likti dirbti gimtinėje.
Intensyviai Lietuvos ir užsienio rinkose veiklą plėtojanti kompanija personalo politikos prasme šiandien orientuota į profesinį bakalaurą kelių statybos srityje įgijusius viduriniosios grandies vadovus. Bendro su LAKD ir Panevėžio kolegija projekto tikslas – sukurti konkrečios srities studijų programą ir ją įteisinti, kad rinkoje atsirastų reikalingų kompetencijų specialistų–kelininkų, turinčių ne tik teorinių žinių, bet ir praktinės patirties.

Galimi darbdaviai: