Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kvietimas registruotis į neformalaus švietimo programas

2017-01-06

Panevėžio kolegijos Biomedicinos mokslų fakultetas kartu su Mokslo taikomosios veiklos ir neformalaus švietimo skyriumi  nuo 2017 m. kovo mėn. ketina organizuoti neformaliojo švietimo tobulinimo renginius.

 

Stažuotės burnos priežiūros specialistams

Burnos higienisto stažuotės tikslas – atnaujinti ir pagilinti burnos higienisto praktinius įgūdžius ir žinias, nes burnos higienisto darbo sritis – odontologinių ligų ir jų rizikos faktorių išaiškinimas ir profilaktika siekiant sumažinti įvairių gyventojų grupių ėduonies ir periodonto ligų paplitimą ir intensyvumą. Šios mokymo programos dalyviai gali būti burnos higienistai, sėkmingai baigę burnos higienos studijų programą ir turintys burnos higienisto profesinę kvalifikaciją.

Programa suderinta su Lietuvos Respublikos Odontologų rūmais. Stažuotės apimtis18 val., 36 val., 60 val., 90 val.

 

Gydytojo odontologo padėjėjo stažuotės tikslas – atnaujinti ir pagilinti gydytojo odontologo padėjėjo praktinius įgūdžius ir žinias, nes gydytojo odontologo padėjėjas privalo prižiūrėti ir mokėti naudoti odontologinius įrengimus ir kitas reikiamas darbo priemones; paruošti odontologines medžiagas, kurias naudoja odontologas; parinkti ir taikyti tinkamus dezinfekcijos ir sterilizacijos būdus bei priemones; mokyti pacientą individualios burnos higienos; įvertinti gyvybinius paciento požymius; vykdyti teisės aktų ir kitų norminių dokumentų reikalavimus.

Šios mokymo programos dalyviai gali būti gydytojo odontologo padėjėjai, sėkmingai baigę odontologinės priežiūros studijų programą ir turintys gydytojo odontologo padėjėjo profesinę kvalifikaciją.

Programa suderinta su Lietuvos Respublikos Odontologų rūmais. Stažuotės apimtis18 val., 36 val., 60 val., 90 val.

 

Programa ,,Masažo pagrindai“

Mokymai skirti asmenims baigusiems medicinos, odontologijos, odontologinės priežiūros, reabilitacijos, kineziterapijos, ergoterapijos, bendrosios praktikos slaugos, slaugos, akušerijos, grožio terapijos, kosmetologijos, higieninės ir dekoratyvinės kosmetologijos, taikomosios fizinės veiklos studijų programas.

Šią mokymo programą baigęs specialistas įgyja teisę dirbti masažuotoju savarankiškai arba visų lygių asmens sveikatos priežiūros įstaigose.

Programa suderinta su Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerija. Programos apimtis 160 val.

 

Programa ,,Slaugytojo padėjėjas“

Šios mokymo programos dalyviai gali būti asmenys, turintys ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą. Šią mokymo programą baigęs specialistas įgyja teisę dirbti slaugytojo padėjėju  visų lygių asmens sveikatos priežiūros įstaigose.

Programa suderinta su Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerija. Programos apimtis 360 val.

 

Dalyvių registracija vyksta iki 2017-02-17

Tel. (8 665) 123 43  arba el. p.   biomedicinos.fakultetas@panko.lt

Galimi darbdaviai: