Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija pasirašė bendradarbiavimo sutartį su A. Stulginskio universitetu

2017-02-10

2017 m. vasario 8 d. Panevėžio kolegijos Direktorius dr. Gediminas Sargūnas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su A. Stulginskio universitetu, kurį atstovavo Ekonomikos ir vadybos fakulteto dekanė prof. dr. Astrida Miceikienė.
Sutarties pasirašyme dalyvavo A. Stulginskio universiteto Ekonomikos ir vadybos instituto profesoriai dr. A. Gargasas (Logistika), dr. N. Stončiuvienė (Apskaita) ir Karjeros centro vadovė dr. R. Mičiulienė, taip pat suinteresuoti bendradarbiavimo galimybėmis Panevėžio kolegijos atstovai: direktoriaus pavaduotojai, fakultetų dekanės, studijų programų pirmininkai.
Panevėžio kolegijos ir A. Stulginskio universiteto bendradarbiavimo sutartis leis kolegijos studentams (ypatingai Studijų programų „Logistikos vadyba“ bei „Buhalterinė apskaita“) tęsti studijas universitete palankiomis sąlygomis, dalyvauti studentų organizuojamuose renginuose, karjeros ir praktikų mugėse. Dėstytojai turės galimybę bendradarbiauti su universiteto dėstytojais mokslo srityje bei dalyvauti jų organizuojamose mokslinėse-praktinėse konferencijose, projektuose bei kituose renginiuose.
Pasirašant sutartį buvo kalbėta, kad kolegijos dėstytojai ir studentai perims A. Stulginskio universiteto rengtų ir įgyvendintų verslumo projektų patirtį, kuriant START UP įmones, ugdant studentų verslumo įgudžius ir galimybes, formuojant jų karjeros kelią.
Panevėžio kolegija orientuodamasi į studentų verslumo ugdymą kaip strateginę priemonę studijų kokybės užtikrinimui nuolat ieško bendradrabiavimo galimybių su mokslo ir verslo institucijomis. Tokios bendradrabiavimo galimybės leidžia kolegijai išsiskirti ir būti patrauklia tiek esamiems ir būsimiems studentams bei visuomenei.

Parengė Socialinių mokslų fakulteto dekanė Laima Unterhauser.

Galimi darbdaviai: