Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos dėstytojai lankėsi Biržų “Saulės” gimnazijoje

2017-02-25
Panevėžio kolegija glaudžiai bendradarbiauja su regiono gimnazijomis, kad mokiniai geriau susipažintų su būsimomis studijomis, studijuojamais dalykais kolegijos dėstytojai, studentai dalijasi savo žiniomis ir patirtimi.
Vasario 23d. Panevėžio kolegijos dėstytojai Biržų „Saulės” gimnazijos mokiniams vedė net  8 pamokas KITAIP. Biologijos užsiėmimą „Žvilgsnis į ląstelės gyvenimą” skaitė Biomedicinos mokslų fakulteto lektorė Vida Elijošaitienė, dvyliktokams aktualia tema „Streso valdymas ir savireguliacija” pamoką vedė lektorė Ramunė Palinauskienė. Dešimtokams renkantis tolesnius mokymosi dalykus – aktualią temą  „Savęs pažinimo svarba renkantis karjeros kelią”  pristatė Socialinių mokslų fakulteto dėstytoja Jovita Černienė.
Matematikos užsiėmimus 11 kl. ir 12 kl. mokiniams apie lygtys ir jų sistemas;  tikimybes ir jų taikymą; tiesinio programavimo uždavinių sprendimą Excel programa vedė  Reda Jonušauskienė, studjų programos „ikimokyklinio ugdymo pedagogika“ komiteto pirmininkė bei  Birutė Ragelytė, Technologijos mokslų fakultetos lektorė.
Mokiniai turėjo galimybę susipažinti su kolegijos dėstytojais, pabūti kitokioje pamokoje, plačiau sužinoti  apie studijas, studijų programas ir kt.  Tikime, kad tiek dėstytojai, tiek mokiniai paįvairino ugdymo procesą, patyrė naujų įspūdžių.
Po  pamokų vyko susitikimas su 9-12 klasių mokiniais, kurie domisi studijomis Panevėžio kolegijoje. Susitikimo metu pristatytos studijų programos, aptartos stojimo sąlygos bei pasidalinta kita aktualia informacija.

Galimi darbdaviai: