Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su Valstybine mokesčių inspekcija

2018-01-11

2018 m. sausio 10 d. Panevėžio kolegija, atstovaujama direktoriaus dr. Gedimino Sargūno ir Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija, atstovaujama viršininko Aldo Svarnavičiaus, siekdamos darnios ir abipusiškai naudingos partnerystės, pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Institucijos numatė bendradarbiauti plėtojant studijas, grindžiamas profesionalia praktika ir taikomaisiais tyrimais, eksperimentine plėtra tobulinant abiejų organizacijų darbuotojų kvalifikaciją.

Pasak kolegijos direktoriaus dr. Gedimino Sargūno, norint parengti profesionalų specialistą, reikalingas socialinių partnerių susitelkimas. „Mūsų misiją – paruošti darbuotojus, kuo labiau atitinkančius darbo rinkos poreikius. Bendradarbiavimo sutartis su Valstybine mokesčių inspekcija – tai dar vienas labai svarbus žingsnis, padėsiantis tobulinti studijų procesą. Tikimės, kad nuo šiol kolegijos studentai turės dar geresnes galimybes atlikti praktiką, o baigus studijas ir įsidarbinti Valstybinėje mokesčių inspekcijoje“, –  kalbėjo kolegijos vadovas.

Susitikimo metu Valstybinės mokesčių inspekcijos atstovai buvo supažindinti su kolegijos struktūra ir pagrindinėmis veiklos sritimis, aptartos abipusiškai naudingos mokslo taikomosios veiklos ir valstybės tarnautojų neformaliojo švietimo galimybės, apžiūrėtos kolegijos Praktinio mokymo centre esančios laboratorijos.

Galimi darbdaviai: