Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos komandai trečia vieta respublikiniame studentų konkurse „STEKAS PLIUS’2018”

2018-03-02

Vasario 27 d. garbingo atkurtos Lietuvos Valstybės šimtmečio paminėjimo proga vyko UAB ,,Stekas” organizuotas respublikinis Lietuvos studentų konkursas STEKAS PLIUS‘2018. Konkurse dalyvavo 13 komandų iš kolegijų ir profesinių mokyklų. Atliktas užduotis vertino profesionalų komanda – UAB ,,Stekas” direktorius Kęstutis Vipartas, UAB ,,Stekas” vyriausioji buhalterė Stankevičienė, UAB ,,Stekas’ konsultantė Julija Mitiunina, Šiaulių PRC Prekybos ir verslo skyriaus profesijos mokytoja Jurga Džiautienė ir atstovė iš ŠMM. Panevėžio kolegijos studijų programos “Buhalterinė apskaita” BA-15 grupės studentės Sandra Jasevičienė ir Simona Vasilevičiūtė laimėjo trečią vietą (vadovė lekt. Ana Samuilova), antroji vieta atiteko Kauno kolegijos komandai, o pirmoji – Utenos kolegijos komandai. Šiek tiek atsiliko Vilniaus kolegijos, Vilniaus kooperacijos kolegijos ir Klaipėdos valstybinės kolegijos studentai.

Konkurso pradžioje buvo pristatyta studijų knyga ,,Programos STEKAS PLIUS praktinis taikymas”. Knygos autorėms – Panevėžio kolegijos dėstytojoms dr. Jurgitai Lieponienei ir Anai Samuilovai buvo iteiktos padėkos ir dovanėlės.

Konkurso metu, kartu atvykę dėstytojai žinių sėmėsi seminare, ,STEKO integraciniai sprendimai su išorinėmis IS“. Seminare pranešimus skaitė UAB ,,Stekas” direktorius Kęstutis Vipartas, UAB ,,Stekas” projektų vadovas Antanas Vipartas, UAB „OMNIVA LT“ Infologistikos verslo vadovas Artūras Kuginys, UAB ,,Stekas” projektų vadovas Giedrius Vaitulevičius.

Konkurso ir seminaro dalyviams (kol komisija taisė studentų darbus) buvo suorganizuotos ekskursijos į Seimą ir M. Mažvydo biblioteką.

Galimi darbdaviai: