Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Interviu ciklas „Panevėžio kolegijos veidai“. Studentė Kornelija Masilionytė: „Rekomenduoju studijas Panevėžio kolegijoje žmonėms, kurie nori nuoširdžiai mokytis, siekti ir tobulėti!“

2018-03-30

Kas lėmė tavo pasirinkimą studijuoti Panevėžio kolegijoje?

Baigę gimnazijas ir rinkdamiesi aukštąją mokyklą daugelis jaunuolių paprastai renkasi iš kelių variantų. Taip pat buvo ir man: turėjau kvietimą į Panevėžio kolegiją ir į Kaune esantį Lietuvos sporto universitetą. Pasirinkau Panevėžio kolegiją, nes įstojau į valstybės finansuojamą vietą.

Kodėl pasirinkai Grožio terapijos studijas? Galbūt kas nors paskatino žengti šia kryptimi?

Grožio terapijos studijas pasirinkau todėl, kad visuomet man buvo įdomus estetinis žmogaus vaizdas, asmenybės įvaizdis. Grožio sritis man atrodė labai moteriška, jautri ir įdomi. Kuomet užsiimu kokia nors veikla, iš jos ir iš savęs noriu išspausti maksimumą. Tai stengiausi ir daryti visus trejus studijų metus. Manau, jog man pavyko ir aš galiu drąsiai teigti, kad einu teisinga kryptimi.

Papasakok apie įdomiausią ar maloniausią nutikimą kolegijoje?

Man asmeniškai maloniausia tarpusavio pagarba ir bendravimas su tam tikrais žmonėmis, dėstytojais. Kai norėjome su drauge išvykti į praktiką Barselonoje daug kas mus palaikė ir skatino eiti pirmyn. Už tai esu labai dėkinga kolegijos bendruomenei. Praktiką Barselonoje atlikau net du kartus ir drąsiai galiu teigti, kad tai buvo geriausias mano sprendimas per visus trejus studijų kolegijoje metus. Praktikos metu įgijau ne tik teorinių žinių, bet ir platų spektrą praktinių įgūdžių, susipažinau su kita kultūra, užmezgiau naujų pažinčių, susiradau daug naujų draugų. Dabar turiu dar daugiau motyvacijos eiti pasirinktu profesiniu keliu. Džiaugiuosi žinodama, kad padariau viską ir išnaudojau visas studijų galimybes.

Ar rekomenduotum studijas Panevėžio kolegijoje savo draugams ar artimiesiems?

Rekomenduoju studijas Panevėžio kolegijoje žmonėms, kurie nori nuoširdžiai mokytis, siekti ir tobulėti! Nes galimybių čia yra tiek pat, kiek ir bet kur kitur. Svarbiausia noras, kurio jokia mokymo įstaiga nesuteiks, jei pats žmogus jo neturės.

Galimi darbdaviai: