Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Imitacinės bendrovės „Stilius“ komanda – sidabrinė mugės komanda

2019-04-11

2019 m. balandžio 10 d.  Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje  įvyko 23-oji TARPTAUTINĖ IMITACINIŲ BENDROVIŲ MUGĖ, kurioje imitacines bendroves (IB), jų prekes ir paslaugas pristatė daugiau kaip 200 Lietuvos moksleivių ir studentų. Tarp jų ir IB „Stilius“ komanda iš Panevėžio kolegijos, kuriai atstovavo Buhalterinės apskaitos studijų programos studentės Lipovkina Darjija, Liukpetrienė Eglė, Velmunskaitė Vaida.

Šios mugės tema – Verslo kelionė į ateitį. Mugės dalyviai turėjo ne tik pateikti prekes ir paslaugas, bet ir sudalyvauti nuotolinėje prekyboje, protų mūšyje, pateikti ir pagrįsti ateities verslo idėją.

Mugės dalyvius vertino komisija sudaryta iš Verslo įmonių, ,Simulith“ centro, IB vadovų atstovų. Komisijos sudėtyje dalyvavo ir Panevėžio kolegijos IB ,,Suvenyras“ vadovė Ana Samuilova. Komisija vertino imitacinių įmonių komunikabilumą, komandinį darbą, novatoriškumą, naudos pateikimą vartotojui, vaizdingumą, stendo išskirtinumą ir kt. savybes.

IB„Stilius“ komanda (vadovė Sandra Žukauskienė)  tapo sidabrine mugės komanda ir apdovanota diplomu nominacijoje ,,Už geriausią gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti“ tarp aukštųjų mokyklų firmų.

Galimi darbdaviai: