Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Pagrindinio priėmimo II etapas

2019-08-01

Kviečiame, norinčius studijuoti Panevėžio kolegijoje, dalyvauti antrajame pagrindinio priėmimo etape nuo rugpjūčio 1 d. 12 val. iki rugpjūčio 3 d. 12 val.

Savo prašymus Bendrojo priėmimo informacinėje sistemoje LAMA BPO ( www.lamabpo.lt) gali teikti ir tie asmenys, kurie nedalyvavo pirmajame etape.

DĖMESIO!

Stojantysis, pasirašęs studijų sutartį į valstybės finansuojamą vietą ar valstybės nefinansuojamą vietą su studijų stipendija, net ir nutraukęs ją pirmojo etapo metu, antrajame etape gali pretenduoti tik į valstybės nefinansuojamą studijų vietą.

Visą informacija apie bendrąjį priėmimą rasite tinklalapyje: www.lamabpo.lt arba papildomos informacijos teiraukitės Panevėžio kolegijos Studijų, karjeros ir užimtumo centre.

Taip pat norime priminti, kad taip pat vyksta TIESIOGINIS PRIĖMIMAS. Tiesioginio priėmimo metu galima pretenduoti į valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Pateikę Panevėžio kolegijos priėmimo tarnybai išsilavinimo dokumentus ir atitinkantys stojimo reikalavimus, stojantieji jau dabar gali pasirašyti studijų sutartis. Tiesioginis priėmimas vyks ir pasibaigus bendrajam priėmimui į tas studijų programas, kuriose bus likę laisvų studijų vietų.

 

Kontaktai:

Laisvės a. 23 – 117

Tel. (8 45) 46 77 87

ausra.eismontiene@panko.lt

edita.kriukaite@panko.lt

Galimi darbdaviai: