Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos dėstytojai lankėsi Rezeknės technologijų akademijoje

2019-09-30

Rugsėjo 23-27 d. Panevėžio kolegijos technologijos mokslų fakulteto lektoriai – Rima Strelčiūnienė, Jurgita Paulavičienė, Gediminas Bačkys ir docentas dr. Evaldas Sapeliauskas buvo išvykę dėstymo vizitui pagal Erasmus+ mainų programą į Rezeknės technologijų akademiją (Latvijos Respublika).

Dėstytojai skaitė paskaitas statybos ir mechatronikos studijų programų studentams temomis: „Pastatų inžinerinių sistemų automatika“, „Energijos valdymas“, „Pažangių valdymo sistemų tinklai, jutikliai“.

Vyko susitikimai su inžinerijos fakulteto dekane Ērika Teirumnieka, inžinerijos fakulteto tarptautinių ryšių koordinatore Ilze Mežinska. Buvo pasidalinta mintimis apie tolesnį bendradarbiavimą organizuojant dėstytojų dėstymo vizitus, dalyvavimą konferencijose, studentų išvykimus pagal Erasmus+ programą ir kt.

Vizito metu susipažinta su studijų vykdymui naudojama baze bei studijų programomis, biblioteka. Lankytasi lazerinių technologijų tyrimų centre, įvairiose inžinerijos fakulteto laboratorijose, auditorijose, susipažinta su laboratorijų įranga. Vyko dalykiniai pokalbiai su dėstytojais.

 

Galimi darbdaviai: