Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Šypsenų diena Panevėžio kolegijoje

2019-10-22

Panevėžio kolegijos Burnos higienos studijų programos studentai ir dėstytojai atsiliepė į Panevėžio m. savivaldybės ir Panevėžio m. visuomenės sveikatos biuro kvietimą įsitraukti į projektą „Sveikatos stiprinimo ruduo Panevėžyje”. Ta proga 2019 m. spalio mėn. 17 d. Panevėžio kolegijoje buvo organizuojama Šypsenų diena. Visi norintieji Panevėžio miesto gyventojai, Panevėžio kolegijos bendruomenės nariai buvo pakviesti pasitikrinti savo burnos sveikatos būklę, būsimieji burnos higienistai lankytojams sudarė burnos priežiūros planą, aiškino apie burnos priežiūros priemonių pasirinkimą. 

Į renginį atvyko ir Beržų progimnazijos ketvirtokai, kurie džiaugėsi galimybe paliesti odontologinę įrangą savo rankomis, studentai jiems papasakojo apie dantų priežiūros svarbą, vertino dantų išsivalymo kokybę, paaiškino, kaip sveika mityba lemia burnos higienos būklę.  
Antroje Šypsenų dienos dalyje vyko atviros paskaitos. Apie šypsenos terapiją papasakojo Panevėžio kolegijos lektorė R. Palinauskienė. ApaCare burnos priežiūros produktų atstovas Žygimantas Stungurys papasakojo apie hidroksiapatitų svarbą dantų emaliui bei klausytojams padovanojo produktų mėginių. Burnos skalavimo skysčio Listerine atstovė Rasa Drekerytė supažindino su šio produkto sudedamosiomis dalimis. Paskaitos metu buvo testuojami Listerine skalavimo skysčiai, dalyviai gavo šio skysčio mėginių.
Šypsenų dienos renginiai praėjo puikiai! Būsimieji burnos higienistai patyrė įvairiausių įspūdžių. Tikime, kad ir lankytojai ilgai prisimins šį susitikimą ir dažniau šypsosis. 
Dėkojame Sunstar Gum, Apacare, Listerine, TePe burnos priežiūros produktų atstovams, kurie apdovanojo lankytojus ir studentus.  

Galimi darbdaviai: