Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Paminėta Pasaulinė kokybės diena

2019-11-04

2019 m. spalio 30 dieną Panevėžio kolegijoje buvo paminėta Pasaulinė kokybės diena.  Kokybės diena – tai tradicija tampantis Kolegijos renginys, kurio dalyvius vienija noras diskutuoti Kolegijos kokybės klausimais, dalintis gerąja patirtimi bei įžvalgomis, kurias būtų galima pritaikyti savo veikloje.

Į šventę susirinkusius darbuotojus sveikino Kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas, kuris linkėjo vienyti pastangas ir sutelktai siekti bendrų tikslų. Kaip stiprinti mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros (MTEP) potencialą, vykstančius pokyčius Kolegijų MTEP veiklos vertinime, pristatė direktoriaus pavaduotojas mokslui ir plėtrai dr. Donatas Bakšys.

Akcentuojant darbuotojų svarbą kolegijai, personalo ir dokumentų valdymo skyriaus vadovė Ramūnė Švėgždienė supažindino su darbo sąlygų ir psichologinio mikroklimato tyrimo kolegijoje rezultatais ir pateikė pasiūlymus veiklos tobulinimui. Kokybė, veiklos veiksmingumas prasideda nuo labai paprastų ir nedaug kainuojančių dalykų. Visų pirma nuo pagarbos ir dėmesio vieni kitiems – pavaldiniams, kolegoms, darbuotojams, bendruomenei. Kiekvieno bendruomenės nario indėlis į kokybę yra lemiamas.

Renginio pabaigoje, kaip atrasti prasmę ir kurti vertę siekiant kokybiškų asmeninių, darbinių ir bendruomeninių tikslų, savo įžvalgomis pasidalino Mokymų akademijos partneris-konsultantas Žanas Gongapševas. Naudingas, įtraukiantis, prikaustantis dėmesį seminaras pateikė įdomią, aktualią medžiagą, kurią lydėjo visų susirinkusiųjų gera nuotaika.

Galimi darbdaviai: