Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Aktyviai paminėta Draugo diena

2019-12-03

Pirmadienį, Panevėžio kolegijos sporto salėje, ilgai negeso šviesos. Aštuonios komandos žaidė krepšinio varžybose 3×3, kurios buvo skirtos Tarptautinei draugo dienai paminėti. Tai buvo įsimintinas sportinis vakaras visiems dalyviams, nors į finalinį ketvertą nepateko Kupiškio technologijų ir verslo mokyklos, „Jukmedia“,  „Vabalninkas“ ir Panevėžio kolegijos komandos.

Rungtynės dėl trečios prizinės vietos nebuvo įtemptos. Jas laimėjo „Jūsų Panevėžys-2“ komanda. Iki paskutinių varžybų, gan sėkmingai žaidusi Panevėžio miesto savivaldybės komanda liko ketvirta. Kaip ir tikėtasi, finale rungėsi „Jūsų Panevėžys-1“ ir niekada nelinkę lengvai pasiduoti komandos „Policija“ vyrai. Rungtynės vyko taškas į tašką, kaip ir priklauso finalui, su pratęsimu. Visgi, patirtis pralaimėjo prieš jaunystę. Pirmąją vietą užėmė „Jūsų Panevėžys -1“ krepšininkai.

Panevėžio kolegijoje projektas „Ištiesk draugui“ ranką tapo tradiciniu. Šios aukštosios mokyklos administracija pasirūpino saldžiomis dovanomis, įsteigė medalius.

 

 

Galimi darbdaviai: