Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Atvira paskaita „5 žingsniai iki sveikų dantų“

2020-02-04
Panevėžio kolegijos Praktinio mokymo centro burnos priežiūros laboratorijoje 2020 m. vasario mėn. 4 d. vyko atvira paskaita „5 žingsniai iki sveikų dantų“.
Paskaita organizuota bendradarbiaujant su VšĮ Panevėžio profesinio rengimo centru. Paskaitos klausytojai – projekto „Being a BioMaker, no passports needed“, Nr. 2019-1-ES01-KA229-064924_4 dalyviai iš Italijos, Šiaurės Makedonijos, Ispanijos ir Lietuvos profesinio mokymo įstaigų.
Paskaitos teorinę dalį vedė lektorė R. Adomaitienė, o praktines veiklas vykdė trečio kurso burnos higienos studentai. Dalyviai sužinojo, kad kasdieninė burnos priežiūra nėra brangi, o brangus yra dantų gydymas, kurio poreikį galima sumažinti laikantis pagrindinių dantų priežiūros taisyklių.
Praktinio užsiėmimo metu jaunuoliams buvo papasakota apie burnos priežiūros priemonių pasirinkimo ypatumus, išryškintos dantų apnašos ir pademonstruota, kaip tinkamai valyti dantis.
Projekto dalyviai liko labai patenkinti užsiėmimu. Būsimieji burnos higienistai džiaugėsi, kad turėjo galimybę pritaikyti anglų kalbos žinias, susijusias su jų profesine veikla.
Tikimės, kad ši patirtis padės ne tik studijuojant, bet ir tolimensnėje praktinėje veikloje.

Galimi darbdaviai: