Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžietis įrodė, kad praktika – puiki galimybė pradėti karjerą

2021-09-27

Niekam ne paslaptis, kad dalis studentų praktiką atlieka tik fiktyviai arba nežiūri į šį etapą rimtai. Ką jie praranda? Ar įmanoma per praktiką gauti darbą?

Panevėžio kolegijoje elektromechaniką studijuojantis 21-erių metų Irmantas Juknevičius savo pavyzdžiu įrodė, kad praktika – puiki galimybė pradėti karjerą.

Neretai absolventai dvejoja kokią specialybę rinktis. Juos blaško aplinkinių patarimai, sėkmingi autoritetai ir noras rasti pelningiausią nišą. Tačiau pamirštamas esminis momentas – stipriosios savybės ir nuo vaikystės lydimi talentai.

Irmantas, priešingai, sekė savo gebėjimais ir vaikystės pomėgiais, pasirinkdamas specifinę elektromechanikos specialybę. Dar vaikystėje jis žaidė su RC modeliais, domėjosi mechanika ir elektros sujungimais, o tėtis, norėdamas paskatinti atžalos pomėgį, padovanojo lituoklį. Todėl litavimo įgūdžius lavino maždaug nuo 10-11 metų.

Šiuo metu I. Juknevičius jau antrakursis ir nė kiek nesigaili, kad nepaliko nuošalyje savo pomėgių, o juos tobulina studijose ir plečia žinių bei gebėjimų spektrą.

Skaitykite plačiau JP.lt

Galimi darbdaviai: